Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

F.man 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher se pokusil ukázal prostředníček na všechny bulvární novináře jež propírají jeho jméno společně s D. Moore a sám si vyprodukoval film tak trochu o sobě. Samec je snímek drzý a otevřený, navíc, ač možná ne v takovém měřítku, neřekl bych že úplně mimo realitu. Chápu, že se na něj nedívá moc lehce - holky budou pohoršeny a chlapy budou závidět/nenávidět. Přesto i když Kutcherovo herectví stojí za houby něco na něm v tom filmu je. Vážně se v tom vyžívá a dělá si jakokdyby škodolibou srandu ze všech těch co maj plno keců na jeho vztah. Škodou je, že jeho postava má v podstatě jasný vývoj a je od začátku patrné jak nakonec skončí... Tady by možná ten bad ending přidal filmu ještě další hvězdičku. I tak, tři hvězdy - na to že Kutcher je pořád na plátně a v podstatě nehraje - je výsledek skvělý. Docela mě to totiž bavilo. I am here to fuck with you ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ružový cukríček v úlohe prostitúta ? :) Zaujímavá predstava. Príbeh aj o tom,ako sa v jednej chvíli s človeka žijúceho si na ,,vysokej nohe" môže mihnutím oka stať človek,ktorý klesne na samé dno. Nie je všetko zlato čo sa bliští . A takisto ani L.A. nie je miestom bezstarostného života, bujarých večierkov , krásnych žien v klipoch.Ved napokon sa to aj vo filme spomína. Prekvapujúco smutný koniec filmu,romantická komédia bez typického Happy Endu. Ale hlavnému hrdinovi asi nie je súdené,nezáslúži si..U mňa fajne,bavilo,ani raz som sa nenudila. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre genaráciu odchovanú na HIGH SCHOOL MUSICAL to môže byť seriózna romantická dráma. Ja som vyrástol na iných veciach, ale tento filmík mi nevadil. Možno mal v sebe väčší potenciál predovšetkým pri vnútornom boji postáv, ale tu šlo skôr o to, že Kutecher "nie je ani múdry, ani vtipný, len pekný", takže tam jeho mierna topornosť sedela. Nie je to práve klasický romantický film, skôr taká young adult vzťahová dráma. Ja som to zvládol v pohode... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)

Reklama

Reklama