Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

somnar 

všechny recenze uživatele

Neskutečně únavné. Spread jen a pouze variuuje slavnější předobrazy (namátkou Půlnoční kovboj), přičemž zcela rezignuje na vlastní nápady, invenci, ba i romantiku, vtip nebo spád. Prachobyčejná historka ve stylu up-down-moralize spolehlivě uspí, a to i navzdory faktu, že se první polovinu takřka nepřetržitě souloží. Indie-B(oring) 40% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ružový cukríček v úlohe prostitúta ? :) Zaujímavá predstava. Príbeh aj o tom,ako sa v jednej chvíli s človeka žijúceho si na ,,vysokej nohe" môže mihnutím oka stať človek,ktorý klesne na samé dno. Nie je všetko zlato čo sa bliští . A takisto ani L.A. nie je miestom bezstarostného života, bujarých večierkov , krásnych žien v klipoch.Ved napokon sa to aj vo filme spomína. Prekvapujúco smutný koniec filmu,romantická komédia bez typického Happy Endu. Ale hlavnému hrdinovi asi nie je súdené,nezáslúži si..U mňa fajne,bavilo,ani raz som sa nenudila. ()

Reklama

Riley 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na to v domnění, že uvidím klasickou romantickou komedii, kdy se velký děvkař náhle zamiluje do chudé servírky, začne být věrný a oba budou šťastní až do smrti. Proto mě zápletka mile překvapila a ještě více to, že happyend se na závěr nekonal. Pobavilo, potěšilo a to ačkoli jsem si první půl hodinu myslela, že jsem šla omylem na nějaké porno. :-) Celkový dojem ale hodně fajn! :-) ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi tenhle film zabíral místo na HDD, až jsem se rozhodla, že se na něj konečně podívám, ale ted už vim, že jsem ho mohla s klidným srdcem už dávno smazat. Ztráta času, je to film totálně o ničem...škoda peněz na tohle. Scénář tohohle typu by dokázal napsat každej druhej blbec - děj o ničem, jednoduchý dialogy o ničem. Ashton Kutcher (Nikki) v tomhle filmu dostal přesně jen to, co si zasloužil. A přestože bylo určitě záměrem tvůrců, že si v závěru Ashton svojí změnou z "kurvy" na slušňáčka a tím, že ho nechala jeho milovaná, získá sympatie, mě ho ani trochu líto nebylo a sympatie si u mě nezískal žádný. Ashton se tímhle svým "výkonem" asi tak trošku odepsal, pochybuju, že si ještě někdy sáhne na kvalitní film. A taky se v tomhle kousku spoustě svých příznivců pravděpodobně pěkně zprotivil (mimo jiného) ubohým českým dabingem, který bych už znovu neposlouchala, ani kdyby mi za to zaplatili. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film pre D.Moore (nebola producentom?:)). Ak by bol Ashton Kutcher posledným mužom tejto planéty, tak možno áno, no "macho" či "samec" to nie je ani zďaleka...herecky sa veľmi nenadrel, "nasúložil" sa zato poriadne. Žánrovo sa scenár pohybuje na hranici trpkej komédie s vypointovaným záverom, čo je vzhľadom na hollywoodskú produkciu prekvapujúce zistenie. Spread je mierny nadpriemer - ľahký, uspokojivý, úsmevne úprimný a úplne jednoduchý. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama