Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychovka, ktorá ponúka presne to, čo sľubuje. Vo svojom žánri sa snímka pohybuje s ľahkosťou a presvedčivo rozohráva tento ťažko uveriteľný príbeh, ktorý je však podaný s takou gráciou a vtipom, že som im to tak nejako zjedol. Navyše herectvo Emmy Stone je ozaj nezabudnuteľné. Jej postava je taká fajn rebelka, ktorá sa nehanbí nosiť na svojom oblečení s hrdosťou znak šlapky. Humor sa vyhýba vnucovaniu, je dávkovaný s citom až do poslednej minúty. To je na americkú teen komédiu rozhodne viac ako by si v dnešnej dobe trúfol človek vôbec priať. Práve som na tento film dostal znova chuť. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No tohle jen působí jako klasickej teenagerovský kousek, ale opak je pravdou! Buď jsou tu pipky, šprtky nebo sportovci, takže Amerika hadr. Ale i když tu jsou středoškoláci a řeší se tu téma sexu, tak je celej film hrozně příjemně natočenej. Emma Stone ve svý roli naprosto válí, žeru její každý slovo a když dělá držtičky, tak ještě víc. Moc se mi to líbilo. Bylo to vtipné, chvílemi lehce dojemné, když zjistíte, že holka, která si hraje na frajerku, je vlastně hodně citlivá. Což odněkud znám :))) Každopádně hezké rozuzlení a především film měl myšlenku, i když by si člověk řekl, že už je to otřepaný žánr. Ani zdaleka :) ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Bez přehánění jeden z nejsympatičtějších filmů o teenagerech, který jsem kdy viděla. Tleskám scénáristům, že se jim podařilo přivést na plátno hrdinku, která se tolik vymyká tradičním napudrovaným blonďatým slečinkám. Tleskám i za dokonale sympatické a normální rodiče, štiplavé poznámky hlavní hrdinky (které mé ateisticky racionální duši dělaly jen radost), výbornou hudbu, hezké vizuální zpracování a vlastně tak nějak všechno. Kdybych si z těch deseti filmů, které jsem za poslední dva měsíce viděla v britských kinech, měla vybrat jediný, na který půjdu znovu, Easy A by tomuto žebříčku s jasným náskokem vedlo. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh slečny ze střední školy, které se vymknou její lži z ruky. Příběh poněkud neoriginální, ale.. Ano, dávám 4*, jelikož se mi dostala pod ruku opravdu zábavná komedie z emerické háj skůl, která není totálně pitomá. Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu, ale je to tak. Vtipy tu byly opravdu vtipné, navíc se scénáristé vyhnuli zbytečným trapnostem, fekálnímu humoru a problémům teenagerů, které ve skutečnosti nemají a nezajímají je. Všichni působili přirozeně, herecké obsazení bylo naprosto skvěle sladěné. Navíc v hlavní roli nebyla žádná barbie nebo Hanička Montánů, ale obyčejná sympatická holka, která měla vskutku vtipné repliky. Tak nějak bych si představoval filmy pro pubertální skupinu místních uživatelů. 75% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)
  • Na jedné z protestujících cedulí se píše "Exodus 20:14", což je jedno z 10 přikázání hlásící „Nemáš se dopouštět cizoložství“. (hellstruck)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama