Reklama

Reklama

Kurošicudži - Season 2

(série)
Promo

Epizody(12)

Obsahy(1)

Přichází nový sluha, přichází nový pán. Sadistický Alois Trancy má jen jedno přání – potrestat toho, kdo mu zavraždil jeho jediného přítele. „Jistě, Výsosti,“ pronese jeho sluha Claude Faustus. Ten, kdo zavraždil jeho přítele, byl Sebastian Michaelis a jedinou věcí, kterou ho lze potrestat, je vzít mu jeho poklad – duši mladého Ciela Phantomhiva. A tak se na scénu opět vrací staří známí, neboť i Ciel se vrátil z náruče jisté smrti, jenomže si nepamatuje, co se během minulého roku událo. Je nasnadě se zeptat: „Který sluha je lepší?“ (Zíza)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (17)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku som bola sklamaná, že je tu nový sluha a jeho pán, ktorí vystriedali Ciela a Sebastiana. No akonáhle sa tam objavili veľmi som sa potešila. Bohužiaľ druhé pokračovanie ma akosi nechytilo... dopozerala som to vlastne len kvôli Cielovi a Sebastianovi... Aloisa som si absolútne neobľúbila a o jeho sluhovi už ani nevravím..... Hudba však bola opäť super tak ako v Kuroshitsuji I, a preto dávam 3* ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první chvíli jsem se lekl, že budou nové příběhy vyprávěny z pohledu vznětlivého nováčka, ale jakmile poprvé zazněl Sebastianův povědomý hlas a probleskla známá páska přes oko, bylo jasno. Druhé Kuroshitsuji je temnější, komplikovanější a mnohem více zaměřeno na pouto sluhy a pána. A přestože mi Claude nijak zvlášť nepřirostl k srdci (o sadistovi Aloisovi ani nemluvě), musím i tak chválit. Odvážné zakončení příběhu, které nerozvaří původně zamýšlený cíl a přesto dá příznivcům pocit, že jinak to asi dopadnout nemohlo, si chválu zkrátka zaslouží. Koneckonců, jsem jen obyčejný fanoušek. ()

Reklama

Sabiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je příběh o tom, jak se tvůrci neradi loučí s osvědčenou látkou. Jeden třináctiletej (ale pořád snesitelnej) fracek evidentně nestačil, tak tu máme ještě jednoho a ještě víc na zabití. Tentokrát se musíme vypořádat se sadistou a ufňukancem, který se obléká jako pilně pracující děvče a sem tam se tak i chová. Po prototypu mladého gentlemana, na kterého nás navykl Ciel v první řadě, je tento výstup docela rána. To radši přežijeme Ciela, ten aspoň ví, jak se chovat, a i když má problém si zavázat tkaničku, dokáže se sám aspoň najíst. A jak dokazuje nový doplňující sluha, ani s těmi smlouvami to nebude tak horký. Tak bezcharakterní postava se hledá docela těžko. V tomhle světle (nebo spíše tmě) najednou ústřední dvojce vypadá daleko líp. Příběh sám o sobě je poměrně zajímavý, ale opět tak nesnesitelně pathetický a vycpaný klišé, že to až bolí. P.S.: Kluci, přestaňte se oblékat do dívčích šatů! Poprvé to byla sranda, ale co je moc, to je moc. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série. Díky soupeření mezi Cielem a Aloisem a jejich démony se konečně dostavuje nějaká originalita, kterou jsem marně hledal v první sérii. Už se přestává zdůrazňovat, jak je Sebastian děsně sexy a víc se klade důraz na vyprávění. A díky pouhým 12 dílům nebylo místo na moc vaty. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají první část za sebou. P.S.: Chudák Sebastian, takový konec si nezasloužil... ()

Rami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více temnější než infantilní jednička. Až mi občas některé úlety chyběly.Tvůrci se tu snaží zamotat "příběh" výkladem smluv mezi sluhy a jejich pány. Mnoho věcí se doslova vycucá z prstu a spousta nelogičností vás praští přes nos. Je neuvěřitelné jak málo děje se dá roztáhnout do 12 dílů. Jednu věc ale tato série zajistila - rozčarování fanynek. Démon zůstává démonem, ať je to ten, či onen. ()

Galerie (567)

Reklama

Reklama