Reklama

Reklama

Měsíc 44

  • Západní Německo Moon 44 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2038 jsou přírodní zdroje na Zemi vyčerpány a nadnárodní korporace provádějící těžbu na vzdálených planetách spolu vedou nevybíravou konkurenční válku. Agent Felix Stone (Paré) je vedením jedné ze společností vyslán na strategicky důležitý Měsíc 44, aby ve zdejší napjaté atmosféře mezi drsnými piloty z řad vězňů a jejich mladými navigátory, vypátral její záhadně zmizelé těžební lodi. Napětí houstne a to ještě nikdo netuší, že se k Měsíci blíží plavidlo konkurenční firmy, která jej má v úmyslu zabrat... (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Skoro bych řekl amatérsky natočená vynikající Sci-Fi. Proč? Pokud jde o potenciál příběhu, je veliký, ale provedení je poněkud těžko stravitelné. Hudba na takovýhle snímek pozoruhodně skvělá. Děj je místy dost nezáživný a postavy černobílé, ale v poslední třetině vás v tomto směru čeká nejedno milé překvapení a změna. Pokud jde o dabing, důrazně nedoporučuji. Celkově je to levné béčko, u kterého se však nemůžu zbavit dojmu, že k totálnímu fiasku nebo úspěchu má daleko. Takže ode mě 50% = 3-/5 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A tady už je Emmerich v té podobě, v jaké ho celý svět zná. Je to hloupé, je to hlavně akční a moc se tam toho neděje, je to celé dost jednoduché včetně charakterů postav, je tu spousta klišé scén... A stejně jako u Dne nezávislosti nemůžu říct, že by mě to bavilo sledovat. Nejzajímavější na tom je asi fakt, že to má na poměry Západního Německa solidní kulisy (a je vidět, že Emmerich byl megaloman vždycky), ale kromě toho a pár zajímavě natočených scén ani nevím, co za klady bych v tom ještě hledal. Vlastně jsem ani nepochopil, kdo a proč ty měsíce chtěl... No asi mi poznávání začátků tohohle režiséra stačí, jenom Princip Noemovy archy měl něco do sebe a přišel mi svojí snahou skutečně zajímavý, byť ne úplně dokonalý. Tohle už je jak béčkový Michael Bay a to mě zrovna nebere. 2* ()

Reklama

mvukotic 

všechny recenze uživatele

Tento kusok mam z Emmerichovej filmografie najradsej. Pride mi najmenej pateticky a este nie je poznaceny vplyvom hollywoodskej plytkosti a vyumelkovanosti. Beckovost sice z neho srsi na kazdom kroku, alebo lepsie povedane v kazdej chvili, no votrelcovsko/bladerunnerovske prostredie, komorna hudba a temna atmosfera prijemne zastieraju chybicky a zarobia na slusny (dnes uz) retro-zazitok . ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na tehdejší dobu výjimečný sci-fi počin, s malým rozpočtem velké kulisy, ale už tenkrát bez příběhu a se zmateným scénářem, což Emmericha neopustilo dodnes. Nebo snad někdo pochopil, kdo vlastně kradl ty lodě a proč a kdo všechno nakonec do toho byl zapleten? Nebo proč si organizace ten poslední měsíc chce jen tak nechat vzít a nebránit se? ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na tom nepochopil „skrytou genialitu“, nebo nevím. Chvíli se to tvářilo, jako vězeňské drama, kde dochází ke vzpouře těch slabších, do toho probíhaly nesmyslné letecké souboje a nakonec se do toho všeho zapojila zrada. Popravdě, na chuť jsem tomu určitě nepřišel. Co se mi hodně líbilo, tak takové to typické osmdesátkové zpracování, které vypadá vždy s větším rozpočtem skvěle (i když ty opakované záběry bych vytkl). Koukat se na to dalo, ale s tím, že si mezitím člověk udělal večeři, druhou večeři... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama