Reklama

Reklama

Basketbalová hvězda NBA, Scott McKnight (Common), utrpí nepříjemné zranění, fyzioterapeutka Leslie Wright (Queen Latifah) se ho neoblomně snaží dostat zase zpět do formy. Jenže jejich profesionální vztah brzy přeroste v lásku. Ve filmu Jedině ona si Queen Latifah zahrála fyzioterapeutku Leslie Wright, která dostane životní příležitost – starat se o basketbalovou hvězdu NBA, Scotta McKnighta (Common). Vše jde jako na drátku, ovšem pouze do chvíle, než se Leslie do Scotta zamiluje. Musí si vybrat mezi pracovní příležitostí o jaké vždy snila a svým srdcem. Jenže zdá se, že Scott příliš nedbá o její city, je zcela pohlcen Lesliinou kamarádkou z dětství, Morgan (Paula Patton), která by se ráda stala slavnou manželkou, jakousi NBA trofejí. Bude Leslie i nadále hrát roli nejlepší kamarádky? Anebo si Scott konečně uvědomí, že vše, po čem kdy toužil, má přímo před sebou? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnutí veľká spokojnosť (4*). Po druhom už menej. Jedine ona je určite film skôr pre menej náročného diváka vzhľadom na všadeprítomný mix klišé z romantických a športových filmov so šťastným koncom. Mne osobne to nejak nevadilo, a ani to nie je dôvodom toho, prečo som zmenil hodnotenie. Pravý dôvod je to, že na druhýkrát som sa proste už miestami dosť nudil. Tie scénky, ktoré ma tak bavili, už proste nemali svoje čaro. No pod 3* hviezdy už určite nepôjdem. Film má príjemnú romantickú atmosféru, vcelku fajn hercov na čele s Queen Latifah, ktorá nie je kráľovná krásy ale nedá sa ju nemilovať a chémia medzi Scottom a Leslie fungovuje na výbornú. Ako komédiu to radšej nehodnotím, lebo komediálna časť tohto filmu ma asi obišla. Nič na smiech tu nie je, možno len pár úsmevných momentov, ale inak žiadna sláva. Čiže ako komédiu neodporúčam, ako romantický film so športovou tematikou áno. 60% ()

windows 

všechny recenze uživatele

Bohužel jasně předpovídatelný děj. Dvě sestřenice, jedna ambiciozní "zlatokopka, druhá uznávaná fyzioterapeutka. Fyzioterapeutka se zamiluje do basketbalové hvězdy a díky ní se hvězda seznámí se zlatokopkou. Ta jej uloví a fyzioterapeutka utře nos. Hvězdě se stane zranění a zlatokopka jej odkopne. No a jak to už tak bejvá, tak ta fyzioterapeutka tu slavnou hvězdu získá... Basketbalové NBA prostředí katastrofální, záznamy z nějakých tělocvičen, kde se krčí tak 200-300 lidí max. Ženské, díky svým emociálním prožití si přijdou na své ale samci nikoliv... ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Máme tu ďalšiu variáciu Popolušky. Miesto princa je tu hviezda NBA a miesto krásnej a nežnej dievčiny je metráková Latifah. To by až tak nevadilo, veď ide o rozprávku, no taktiež o typickú otrepanú romantiku bez štipky originality, ktorá navyše začína byť romantická až v poslednej polhodine. Vtipných momentov je ako šafránu a nevysoký Common vyzerá dosť zvláštne ako hviezda NBA, keď stačí, že si dá Kráľovná Latifah vysoké podpätky a už sa naňho pozerá zhora. Ešte že si filmári do basketbalových scén vybrali tých nižších profi basketbalistov, pri Wadeovi nevyzerá ako trpaslík, iné by to bolo pri Shaqovi alebo Lebronovi. A vzhľadom k tomu, aké divoké životy vedie 90% hráčov NBA, tak tento McKnight je priam anjel, ktorému ide len o lásku a voľný čas trávi hraním na piano. Ideálny vzor pre mládež. :-) Ale späť k tomu hlavnému - na romantickú komédiu to bolo málo romantické, bez iskrenia medzi ústrednou dvojicou a vtipné bolo asi len to, ako Common dokázal skórovať cez Wadea. Tento film sa proste nevydaril a to mám romantické filmy rád, milujem černošskú kultúru a Common patrí medzi mojich obľúbených hudobných interpretov. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Výborný film, tak jedině tohle můžu napsat. Hrozně se mi líbilo to, když pochopil, že jedině ona je ta pravá, to, jak mu pomáhala i když nemusela, to, jak ho dostala zpátky. Těch vtipných momentů tam bylo docela hodně, i k romantické komedii se to dalo zařadit, ani jedno hluché místo, což velice oceňuji, možná ten moment, kdy, ne, žádný tam takový nebyl, upřímně jsem se celou hodinu a půl dobře, opravdu dobře, bavila, někdy si myslím, že filmy s "hnědými" herci jsou lepší než ty s "bílými". Velké sympatie chovám také k oběma představitelům hlavních rolí a děj se nedal předvídat, opravdu jsem u některých okamžiků byla příjemně překvapena. Tento film bych vřele doporučila tem, kteří se chtějí dobře bavit a rádi se podívají na opravdu dobrou romantickou komedii, i když ta romantika je tam spíše až na konec. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Plně romantický příběh ze sportovního prostředí, kde jsou v popředí zájmu basketbalová hvězda a dvě ženy rozdílných charakterů. Po divácké stránce zaujme především Queen Latifah v roli jedné z nich, která hraje ženu skromnou, bez předsudků a omšelé naivity. Na komedii humoru moc není, zato úsměvných situací více než dost. Příběh tak jednoduchý, že už snad jednodušší být ani nemohl, takže se ´love story´ dá velmi dobře pojmout. Příjemný odpočinkový snímek, který je pro divačky jasnou volbou. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama