Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nemálo lidí, kterým se líbil první díl se dost těšili na tento druhý s očekáváním, že bude aspoň tak stejně dobrý... Bohužel u mne tento snímek opravdu nedosahuje kvalit prvního dílu... Zápletku bych ještě bral, ta celkem i šla... Nicméně to ostatní již už moc nešlo... Stokrát otřepané klišé a dokola ty samé vtípky, srandičky atd. byli vtipné v prním díle, ale když je vidím pořád a pořád, tak upřímně mne to začne nudit... Málokdy jsem se zasmál a to na dobrou komedii je špatné... Už raději nějak ani nezmiňuji skoro až přehnanost některých věcí, ale to bych ještě snesl... Celkově takové, já nevím, nezáživné... Škoda, čekal jsem od toho opravdu daleko více... Nicméně myška Mlsík byla skvělá... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takže nový kočko-psí-ptačí bondovka? Moc se mi libilo jak to napodobuje bondovky hlavně ty začáteční titulky. Soundtrack by byl dobrej kdyby byl original a né nagdákanej od někoho jinýho viz Born to be Wild a Why Can´t we be friend...asi na original neměli prachy..co se týče příběhu? Zase ten typ hlavní hrdina musí zastavit šilenou micinu co chce ovládnout svět je to sice už ochozené ale stejně je to pro děti tak co..nic jsem nečekal ale ono to bylo i nakonec dobrý pár vtipných scén a Chris O´donnel kterýho jsem bez batmana nepoznaval...pruměr ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Z dôb, kedy by som z tohto filmu bol nadšený som už vyrástol a nevedel som sa vyhnúť nudným chvíľam a to aj napriek videniu v 3D, ktoré sa tu zdá maximálne nevyužité a chudobné. Ale deti to bavilo, takže svoj účel to splnilo. Len sa tak pýtam, prečo dokáže Pixar vytvoriť film, ktorý by bol rovnako pôsobivý aj pre deti aj pre dospelých? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Měl jsem dlouhá léta psa než zemřel, dnes mám kočku. Je mezi nimi tolik rozdílů, ale jedna shoda. Milovali, či milují svého dvounohého přítele. A tom je vlastně celá zápletka filmu. Jelikož jde o lidi, musí se psi a kočky spojit poprvé v historii aby porazili mstící se prohnanou kočku Kitty.... Už jen tato zápletka nabízí celou řadu vtipných třecích ploch mezi jednotlivými ,,agenty". Děti (i dospělé) jistě potěší vtipná a povedená animace všech zvířecích hrdinů a filmoví fandové zde najdou nejeden odkaz na jiná díla ze škatulky filmů akčních, špionážních, či thrillerů, slavného 007 nevyjímaje.... Dabing super a ten kdo dělal překlad si hodně pohrál s možnostmi češtiny a posunul snímek ještě o stupeň výš, průpovídky hrdinů byly vtipné a na úrovni díky čemuž se celá rodina dobře bavila - ač film byl pořízen primárně pro syna. Tohle očekávám od rodinného snímku. Velmi milé překvapení! Dávám plné 4 hvězdy! * * * * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)
  • Tab Lazenby, velitel MNAU, připomíná vzhledem zlodějku Kitty Tlapičku z filmu Kocour v botách (2011) od studia Dreamworks. (LindaKola)

Reklama

Reklama