Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale celá tahle taškařice mě ve výsledku bavila skrz na skrz. V porovnání s podobnými filmy (tedy s těmi, v nichž zvířata mluví a trpí přehnanou inteligencí) ale představují druhé Kočky a psi (podobně jako kdysi dávno ty první) poměrně vysoký nadprůměr. Jejich zhovadilost a imbecilita je přitom nadsazená od začátku a přidáte-li k tomu prakticky neutuchající přísun sofitiskované špionážní parodie, citací na všechno možné (přičemž český dabing pomáhá na naprosto nečekaných místech) a jenom něco málo trapných momentů a logických WTF, máte ve výsledku skutečně natřískanou epesní kočičárnu, které Bruckheimerovy krysy nesahají ani po misku se žrádlem. A 3Dčko je znát!!! ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak si po dlouhé době nadhodnotíme. Úvodní titulky ve stylu Bond, odkaz Batmana, Terminátora a Cobry, kocour alá Hanibal, zfetované kočky, štěňátka a koťátka, hláškující holub (který pokaždé když otevřel zobák, zabodoval), myška Dobrota (naprosto k sežrání) a ty psí oči! mě celých 90 minut bavili a to bez přestání. Měla bych se stydět, že se mi to líbilo? Nestydím! Klidně bych se na to koukla znova, páč při pohledu na prohnanou Kitty si připadám taková nádherná :o) „Vážně při drbání škubeš packou jako na kolobrňdě?“ ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ak je toto určené hlavne pre deti, tak musím vytknúť miestami dosť divoké dialógové tempo i nezrozumiteľnosť, ale mal som pocit, že to bude skôr chyba českého dabingu, kde v hlasnejších pasážach dialógy zanikali. Pobavia hlavne odkazy na známe filmové hity a "bad-cat", ktorá bez srsti vyzerá fakt hnusne. Slabšie tri. 50%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Svého času mně ty sebepatetičtější americké rodinné filmy se zvířecími hrdiny vůbec nevadily a po zdařilém prvním dílu jsem i tak trochu dychtil po pokračování. Toho jsem se naštěstí dočkal a přestože bych si jej dneska nepustil ani pod vlivem alkoholu a nebudu ohrožovat mozkové buňky ani jednou mých dětí takovýmito filmy, v našem dětství zase nebylo tolik z čeho vybírat a v rámci toho se dvojice komedií Jako kočky a psi dá řadit mezi ten koukatelný obsah. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Spousta narážek na známější i méně známé filmy jsou fajn, ale už jen fakt, že si jedničku pamatuju dodnes skoro celou a dvojku, kterou jsem určitě viděl, jsem si musel pustit znovu, o něčem vypovídá. Kdo má rád zvířata, nechť si tu třetí přidá, ale i když jsem vyloženě pejskař, u pokračování Jako kočky a psi jsem často trpěl. Jediná záchrana je stopáž, která sotva přesahuje 70 minut. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)
  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)
  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)

Reklama

Reklama