Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli tu tací, kteří mu říkali Ikarus. Jinak ho většina lidí znala jako rozvedeného otce pracujícího v investiční společnosti. Ale nikdo neznal jeho druhou tvář, tu zlou. Icarus byl v zabíjení lidí jednička. Když se Sovětské impérium rozpadlo, zjistil, že se ocitl v úplně jiné zemi, kde se nedá nikomu věřit. Rozhodl se vymazat svou temnou stránku a začít s novou identitou. Při náhlé nehodě v Hong Kongu vyjde najevo jeho pravá identita a on si uvědomuje, že cílem je nyní on sám. Lidé, kteří chtějí jeho smrt, se nezastaví před ničím. Jeho manželka a dcera se ocitají v nebezpečí. Nastává boj o holý život. Icarus je nucen čelit démonům ze své minulosti, aby ochránil své blízké. Musí zjistit, komu může věřit a komu ne, pokud už není příliš pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +Dolph Lundgren, obsáhlý scénář, solidní akce -poslední třeti před závěrečnou akcí bylo hodně zmatečná, snad trochu nelogická/// Icarus by mohl být název klidně pro nějaký sci-fi film ale budiž odpuštěno, protože je tady Dolph Lundgren, který se snaží vykopat z béčkové ligy opět do té áčkové. Tento film mu sice k tomu moc nepomůže, ale rozhodně je tady ve formě. A ke všemu dosti krvavé, takže jsem u sledování tohoto kousku napjatě a s očekáváním vyhlížel co bude dál. Nebýt občasné překombinovanosti scén a až moc zbrklé kamery bylo by to za čtyři hvězdičky. Rozhodně i tak mohu doporučit, docela si tuhle akční jízdu užijete./// Celkem 69%/// ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Icarus bol prvý (a zrejme aj posledný) film s Dolphom Lundgrenom v hlavnej úlohe, ktorý som videl. Scenár síce dosť blbý, ale pre lundgrenovské potreby dostačujúci. Čo mi však naozaj prekážalo bol vizuálny dojem z filmu. Už aj venezuelské telenovely sú na tom z tohto hľadiska lepšie, i keď zopár dobrých záberov by sa našlo aj v tomto filme. Dolfáč je určite väčší sympaťák, než taký Seagal, iba to však nestačí. Škoda, s lepším režisérom mohol celý film vyznieť oveľa hodnotnejším dojmom. 20 % ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim říct,že Big Dolfik nikdy nepatřil do mý topky akčních borců let minulejch.Hodně těžkopádnej,se snad nejhorším hereckym výrazem ze všech akčních borců,a navíc bez štěstí na alespoň průměrný režiséry.V poslední době je to navíc v hodnocení max.jedna hvězda.Tady i jako režisér ve filmu s dost nelogickym konánim postav,s mizernou akční choreografií,ale naštěstí alespoň příběh to jakžtakž má.40%. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Parádní práce!! Dolph Lundgren se konečně vzpamatoval a po bezmála více než deseti letech sračkaření natočil pořádně akční béčko, které je sice dělané podle klasického schématu a místy postrádá logiku, ale je zároveň plné skvělých bitek, hlášek, honiček a samozřejmě trochu emocí. Nemůžu si pomoct, tenhle film mě prostě dostal!! Pomalu už začínám věřit, že akční osmdesátá léta jsou zpět! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Snaha sa cenní. Film je béčko respektíve možno až céčko ako sviňa. Ale má to svoje svetlé momenty. Dolph sa snaží. Chcelo ešte vylepšiť maskultúru a oprášiť pár karate kopov a máme kandidáta na akčný comeback. Odporučil by som mu pozbierať partu starých harcovníkov ako Seagal, Gary Daniels, JM White a kľudne aj Arnieho, pridať mladších Adkinsa a Lateefa Crowdera a spraviť nejakých béčkových "expendables". Lebo jeho filmy potrebujú väčší rozpočet a ďalšie mená, lebo Dolph už asi sám film neutiahne (vlastne nikdy neutiahol). Inak film za 50% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa od 22. marca 2009 do 20. apríla 2009 v Kanade a USA. (m.a.t.o.)
  • Icarus sa v kinách premietal iba v Los Angeles (po dobu jedného týždňa), v Spojených arabských emirátoch, Bahrajne a Ománe. V ostatných krajinách vyšiel rovno na DVD. (m.a.t.o.)
  • Dolph Lundgren sa pôvodne do natáčania tohto filmu nechcel púšťať, kvôli tomu, že mal opäť hrať zápornú úlohu. Scenár bol nakoniec zmenený, pretože producentom sa nepozdával tiež. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama