Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

natalanka 

všechny recenze uživatele

Travolto seš dobrý. Tak takového anděla jsem si ani ve snu nepředstavovala a ejhle !!!!!, ten anděl má tak obrovské kouzlo, že se do něj téměř zamilujete. Ten pupek, ty trendy a žváro v hubě, já šla do kolen. Opravdu vázne scénář, ale ráda to odpustím už jen pro ty záběry s Michaelem. Jeho "BOJ !!!!" s býkem na pastvině. Opravdu jsem se dokonale bavila. A Travolta tady zase záááářííí. Je to prostě anděl :-)) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Travolta opět tak, jak ho známe. Celý film je vlastně postaven jen na jeho skvělém výkonu. Kouří jednu cigaretu od druhé, tancuje a baví se..a co víc – snaží se to naučit i dalších pár lidí. Takhle zpracovaná postava z Bible je to nejlepší pro dnešní mládež. Pro mě je ale trochu škoda, že v jiných filmech okouzlující Andie MacDowellová nyní zůstává až moc ve stínu Johna Travolty. ()

Reklama

Leletik 

všechny recenze uživatele

Paráda viděl jsem největší klubko z drátů, největší teflonovou pánev a v té době i největší budovu světa, to vše s archandělem Michaelem který kouří, chlastá a prohání ženský. John Travolta ukázal že umí zahrát cokoliv, sice v roli anděla s křídly jsem si ho nedokázal představit ale zahrál to velmi dobře. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyla Andie MacDowell tak krásná a John Travolta (mimochodem dosti vypasený, nesluší mu to) tak dobře nezahrál asi bych tento film nechal zmizet z mého filmového archívu, ale na jedné poličce v na posledních příčkách jsem pro něj místo jěště našel. Celkem mi film dal trochu více sebedůvěry v oslovování dívek kolem mně (v pubertálních letech). Protože jsem si uvědomil, že někdy máme pod nosem něco co nevidíme a protože se mi žádný Anděl nezhmotnil a nezjevil tak to zůstává na mně :)) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scientológ John Travolta je príšerný herec. Fakt otrasný. Nedokáže presvedčivo stvárniť žiadnu postavu. Jedine geniálny režisér Quentin Tarantino z neho vydoloval bravúrny výkon, keď ho obsadil do úlohy Vincenta Vegu vo filme Pulp Fiction. Inak sú všetky Travoltove herecké snahy úplne márne. Ani v komédii "Michael" neprekročil svoj tieň. Mal zahrať podivného nekonvenčného anjela, ale bohužiaľ to zasa všetko pokafral. Mohol to byť celkom zábavný film, keby bol titulnú úlohu stvárnil niekto iný. ** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno