Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem to nějak nepochopil. Film nemá začátek, nebo možná má, ale jak jsem napsal, nepochopil jsem to. Je neslaný nemastný, byl mi nesympatický, absolutně jednoduchý děj, má špatný scénář, je děsně moc nudný a hrozně mi rvalo srdce, že tady hraje někdo, kdo mi byl v (500) Days of Summer až neuvěřitelně blízký (navíc byl zrovna tady naprosto zbytečný). To samé platí o Portmanové, ale tak pro prachy člověk udělá cokoliv. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zdrcující film se zdrcující atmosférou, plný rozhořčených, zrazených, divných a bláznivých lidí. Nechápu, co bylo účelem tohohle filmu, nechápu koho něco takového mohlo vůbec napadnout a nechápu, kdo sebral odvahu to natočit. Jakoby chtěl někdo odlehčit těžká dramata tím, že natočí jedno- ovšem přidá do něj navíc horu ironie, černého humoru a Levitta... Pořád mi ale uniká nějaká pointa toho všeho. Film je plný naprosto absurdních scén, ale také scén, které se tváří tak vážně, jak jen to je možné s pár zajímavými myšlenkami, životními moudry a možná i ponaučením. Tenhle film rozhodně není pro každého a já sama vůbec nevím, jak si ho zařadit, jak ho hodnotit a co si o tom vůbec myslet. Rozumím všem hodnocením tady- Pro někoho zajímavý film, pro někoho jiného to ale může být celkem urážlivé a nechutné čemuž se vůbec nedivím. ----"Life is like walking in the rain: You can hide and take cover, or you can just get wet."---- ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že všechny hvězdy jsou za Levitta a navíc ta poslední zpomalovačka byla trošku na facku, ale stejně to byla povedená jízda. Postava rodiny vs. postava Heshera, kdy obě jsou sice ploché až to bolí. Navíc děj, který by předpověděl každý, kdo už někdy viděl..film. Ale stejně každej zapl Heshera jen pro to, aby viděl J.G.L. v roli prasometalisty a to funguje, stojí to za to a navíc fakt, že je děj předvídatelný ještě neznamená, že je špatný. Tudíž přes mnohá negativa jsem byl nakonec hodně spokojen. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Absurdní drama. Film tak absolutně odtržený od reality, až vypráví o samém jádru života. Záchvaty smíchu, střídané hlubokým smutkem. Slzy a smích skrze slzy. Hesher, zrozen v naprosto famózním výkonu vůdčí postavy mladé herecké generace, J G-L, je nejsympatičtější anděl ever. Natálka je definitivně hereckým chameleonem. Snad příliš vykalkulované, ale zato s chirurgicky precizní přesností. Tento divák byl zasažen a závěrečnou katarzí potopen. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za tónů Metallicy se nám tu rozkládá na první a vlastně i druhý, třetí dojem hodně bizarní záležitost, u které mě nejčastěji napadalo slovo nedotažená. Místy hodně nevyužitý potenciál mrzí zejména díky výborné kreaci Josepha Gordona-Levitta i vedlejších postav (talentovaný mladík Devin Brochu, i s brýlemi krásná a přesvědčivá Natalie Portman). Na druhou stranu je velká škoda, že chování samotáře hledajícího azyl i jinde než za volantem dodávky je natolik absurdní, že divák netuší, jak se má tvářit, co si má myslet. Zvlášť, když je mu bráněno se alespoň dobře bavit. Pár scén je totiž přímo lahůdkových, jako celek ale tenhle celovečerní debut selhává. Hesher určitě neublíží, holt jen místy skutečně připomíná dort, který zpatlali pejsek s kočičkou.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)

Reklama

Reklama