Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Fr 

všechny recenze uživatele

KDYŽ SE LIDEM PŘIHODÍ NĚCO ZLÉHO, TAK JE TO OBČAS VYVEDE Z ROVNOVÁHY, ALE NA KONCI SE DAJÍ ZASE DOHROMADY..... /// Ha! Hesher! Přišel nečekán, nezván, chaloupku otočil a VŠECHNY tím probudil… Nebylo mu asi vhod, že do lesa měla vchod.... Jasan, tenhle chlapík s metalovým jménem vnese do života ,,trápící se rodiny“ dobrou muziku, kabelovku a jeho vybrané chování a uhlazená mluva – JEŽÍŠI SKURVENEJ KRISTE.... ne beru zpět... bude mít blahodárnější vliv než návštěvy terapie ,,Transformace zármutku“. Hesher by mohla bejt komická postava v tragickým světě, vyučující jednoduchej předmět: CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ!, kdyby to nebyla postava absurdní, u který nevím jestli se smát nebo brečet. Má kurevský historky – vlastně mě napadá jediný slovo ,,HAŠIŠÁK“. (Jako za mejch mladejch časů....) Film o podivným přátelství, bolesti, o schopnosti probrat ,,z letargie“. Léčba lidských bolístek podaná trochu ,,jinak“. BYL JSEM TADY HESHER! Spíš pro nás – NECITLIVÝ, kterým se to může zdát i jako milej film se sympatickou postavou, která do tohodle filmu (jakoby) nepatří. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč všichni melou o nějakým týpkovi a na Natálku si nikdo nevzpomene? 2.) Vždycky jsem chtěl mít ,,kérku“ FUCK OFF přes celý záda. 3.) Neznám historku ,,O 4 buchtách“ (A může se ti hodit. – I když jsi ,,buchta“). 4.) Filmů o frajerech, co poslouchaj Metallicu a Motörhead zase tolik není. 5.) Thx za titule ,,Brousitch“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zdrcující film se zdrcující atmosférou, plný rozhořčených, zrazených, divných a bláznivých lidí. Nechápu, co bylo účelem tohohle filmu, nechápu koho něco takového mohlo vůbec napadnout a nechápu, kdo sebral odvahu to natočit. Jakoby chtěl někdo odlehčit těžká dramata tím, že natočí jedno- ovšem přidá do něj navíc horu ironie, černého humoru a Levitta... Pořád mi ale uniká nějaká pointa toho všeho. Film je plný naprosto absurdních scén, ale také scén, které se tváří tak vážně, jak jen to je možné s pár zajímavými myšlenkami, životními moudry a možná i ponaučením. Tenhle film rozhodně není pro každého a já sama vůbec nevím, jak si ho zařadit, jak ho hodnotit a co si o tom vůbec myslet. Rozumím všem hodnocením tady- Pro někoho zajímavý film, pro někoho jiného to ale může být celkem urážlivé a nechutné čemuž se vůbec nedivím. ----"Life is like walking in the rain: You can hide and take cover, or you can just get wet."---- ()

Reklama

Hydra Foy 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade som si na rozhodnutie ohľadom hodnotenia musela nechať pár dní, keďže som bola dlho na vážkach medzi radosťou, akú mi tento film priniesol a objektívnou kritikou, ktorú by som mu mala venovať. Napokon som sa priklonila k druhej možnosti, ale nič to nemení na fakte, že to takmer boli tie štyri hviezdy... Civilný film o strate a o vyrovnávaní sa s ňou, ktorý si vystačí prakticky so siedmymi postavami. Škoda, že zvyšných 6 značne zaniká popri titulnom (anti)hrdinovi, čo vo výsledku znamená, že ak si Heshera nezamilujete v priebehu prvej polhodiny, samotný film vás zo skepsy už pravdepodobne nevytrhne. Uznávam, že je to možno ťažké, ale Joseph Gordon-Levitt je aj s tými dlhými vlasmi vynikajúci a v úlohe metalového anarchistu tak presvedčivý a zábavný, že ak nič iné, mohli by ste mať po filme celkom príjemný, nadnesený pocit ako ja :) ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Luxus film, upřímně řečeno nedokážu ani přesně říct, čím je tak super, ale po dlouhé době film zahrál na emocionální notu až tak, že slza ukápla. Herci vybráni opravdu dobře. Nejvíc mě, ale dostal komentář o pár níže, že Natalie Portman tam hraje, protože se jí prachy dycky hodí - Halooo, ona ten film produkovala, proto tam hrála vedlejší roli. 95% ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem to nějak nepochopil. Film nemá začátek, nebo možná má, ale jak jsem napsal, nepochopil jsem to. Je neslaný nemastný, byl mi nesympatický, absolutně jednoduchý děj, má špatný scénář, je děsně moc nudný a hrozně mi rvalo srdce, že tady hraje někdo, kdo mi byl v (500) Days of Summer až neuvěřitelně blízký (navíc byl zrovna tady naprosto zbytečný). To samé platí o Portmanové, ale tak pro prachy člověk udělá cokoliv. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)

Reklama

Reklama