Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Amouse-bouche ??" - "Naposled na škole !!" ;) Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver v jednom bijáku ?? To musím vidět, řekl jsem si naivně nic zlého netuše !! A tak jsem se nechal doběhnout spíš já.. Ale ne tragickou Kristen, která tvrdohlavě zvoní na zvonek trapnosti s humorem z němých grotesek !! Jen další Fickmanovou žumpou.. Možná by tenhle režisér mohl být zajímavý Supernáhradník, ovšem teoreticky fungoval i komunismus..;) A když už jsme u toho předkrmu, já se rozhodně nebavil.. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Průměrné skoro ve všech ohledech, protože je to zoufale neoriginální, předvídatelné a plné přílišného moralizování. Nadprůměrné v obsazení, které dodává poměrně plochým a bezduchým postavám alespoň nádech zajímavosti a přitažlivosti. Celkově neškodná komedie o hříšném mládí, amorální pomstě a nutném "americkém" odpuštění. Nenadchne, neurazí a ve 100 minutách ani moc nenudí. 5/10! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám dostatek času na to, abych stihl někoho nenávidět, ale když si matně vzpomenu na dávné roky na gymplu, tak by se tam taky našel úchvatný jedinec vhodný k naporcování. Nikdy jsem to neřešil a tak stále jen brousím řetěz své motorovky, abych byl připraven na případné vyrovnání účtu a přitom jsem si pustil tento instruktážní materiál. Považuju ho za celkem povrchní, ale dostatečně rozjuchaně zábavný na to, abych si ho žil. Nicméně nechutné usmiřovací scény mi trochu vzaly chuť do života, ale to se mi u emerických limonád stává poměrně často. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním návratu k již viděnému jsem musel jeden kousek ubrat. Přestože souhlasím s tím, co napsala ve svém komentáři bubun, nějak na mě dolehlo to, jak tvůrci zběsile protlačovali ideu morálního poučení a vzájemného porozumění. Nebýt tady tolik upřímné a uvěřitelné sebereflexe, klidně bych hodnocení na původních třech hvězdičkách nechal. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama