Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi to najslabšie, čo kedy natočil. Má celkom dobrý príbeh o prezidentovom mužovi, ktorý sa spolu so svojim týmom snaží zabrániť afghánskym teroristom spustiť atómovú bombu na americkom území, konkrétne v Dallase, ale nie je moc zaujímavo spracovaný. Aj kvôli krátkej dĺžke nenudí, ale ani moc nebaví. Akcie tu nie je málo, ale moc s ńou spokojný nie som. Môže za to hlavne fakt, že Chuck Norris sa akcie skoro vôbec nezúčastńuje, pripojí sa až koncom filmu, ale aj tak skoro nič nepredvedie. Moc by to neprekážalo, keby mal za seba adekvátnu náhradu, ktorou ale Judson Mills nie je. Niekedy predvedie aj niečo zaujímavé, hlavne časť v podzemnej základni je celkom dobrá, ale nemá ani štipku charizmy a pôsobí až moc namysleným dojmom. Na celom filme mi až moc vadí ten prehnaný amerikanizmus. Nemám nič proti tomu, ked´ je hlavný hrdina dobrý človek, ktorý má rád svoju vlasť, ale nepáči sa mi, že tu je americký prezident vykreslený tak extrémne dobre a Amerika je tu tiež spravodlivá a tolerantná. A spokojný nie som ani s logikou, pretože je tu až príliš mnoho úplných nezmyslov, hlavne dokonalé satelity, ktoré dokážu veľmi detailne zobraziť aj podzemné základne, celá časť s padákom pri únose šéfa teroristov, preskakovanie plotu a ešte mnoho iného. Tento film je pre mńa veľkým sklamaním. Jednotku mám veľmi rád, pre mńa je to jednoznačne najlepší Norrisov film a jasné plné hodnotenie, ale toto pokračovanie je o niekoľko tried horšie. Kamera, strih a celková réžia je približne rovnaká, ale príbeh, akcia, záporáci a aj Norrisov partner sú tu omnoho horšie. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 54%. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Klasické norrisovské béčko, v kterém stárnoucí Chuck používá mladšího kolegu (tentokrát kámoše z WTR Judsona Millse), aby za něj "odvedl akční práci". Dále je to asi 1500. americký film, v kterém teroristé ohrožují USA atomovou bombou, kterou získali (ať už koupili nebo ukradli) od Rusů. Víc není třeba dodávat. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] Oh my god, toto je teda pokračovanie, horšie už ani nemohlo byť. Dokonalá Amerika, odporný Chukov pomocník, nezaujímavý príbeh, čo už. V podstate všetko zle. Až tak zle, že som tento film musel pretáčať lebo dialógy ma neskutočne nebavili a čakal som na akciu, nuž a tá tiež dopadla horšie ako som čakal. Norris v akcií iba pri konci filmu, aj tam predvedie málo. Hodnotenie "odpad!" nedám kvôli tomu, že sa mi jednotka dosť páčila, ale toto si už v živote nepozriem. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, tak zatímco první film byl docela fajn a já si ještě pochvaloval výběr Dylana Neala, tak tady už jeho postavu hraje jeden z těch dementů z novějších řád seriálu WTR. Zápletka je tentokrát jak z prezidentskýho projevu Miloše Zemana, jen je tam navíc ještě ta asiatka. Celý je to jinak celkově mnohem větší sračka než byl původní film - porada prezidenta s těma kecama "Jaké máme možnosti? Můžeme tam poslat několik ef patnáctek" a následný vzdušný fighty byly jak z filmu Megažralok vs. obří chobotnice, ponorky se tam vynořujou jak veselý delfíni atd.. prostě i po technický stránce je to mnohem horší než to bylo v prvním filmu. Jednu hvězdu dávám za Chucka Norrise, kterej stále baví (bohužel na obrazovce většinu času ani nebyl). ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som to dopozerať do konca, naozaj chcel, ale nedám sa týrať, no nie. Zlí, zlí moslimovia rozbíjajú vzácne sošky a vyrábajú atómové bomby na počkanie. Ale už viem prečo sú americkí prezidenti takí múdri, veď im radí ten najmúdrejší Chuck Norris. Inak ale nechápem načo je USA celá CIA keď majú Chucka, veď ten z rodinného domu vyrieši všetko a vždy, stačí sa len pozerať na obrazovku a občas pretočiť späť, pozor, ale nie preto že to nepochopil na prvý krát, ale preto aby to vysvetlil tým menej chápavým spolupracovníkom. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama