foto

Philip Casnoff

  • nar. 3.8.1949 (67 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Méďa 2
Sight Unseen
2011 Field of Vision (TV film)
Grace Face
2010 Switchback
2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
2006 Holky v balíku
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2000 Na věčné časy (TV film)
Sbohem, zítřku (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Chameleon (TV film)
Nevinný výlet
Obhájci: Nenávist (TV film)
Pokoušet osud (TV film)
1997 Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
1996 Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 Zoja (TV film)
1994 Saints and Sinners
Temptation
1992 Dívky z Jersey
Sinatra (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
Rudý vítr (TV film)
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Vražedný stisk (TV film)
1982 King of America (TV film)
The Renegades (TV film)
1980 Gorp
Vánoční zlo
1978 Zpráva z vesmíru

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Grasping for Salvation (S04E20)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
2016 Jak prosté (TV seriál)
To Catch a Predator Predator (S05E05)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Beware of Young Girls (S01E07)
2009 Dům loutek (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Outsider (S03E06)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Oz (TV seriál)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
další epizody (7)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (6)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Under Suspicion (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
George Washington (TV seriál)
1983 Hamptons, The (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace