foto

Philip Casnoff

  • nar. 3.8.1949 (71 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2015 Méďa 2
Sight Unseen
2011 Field of Vision (TV film)
Grace Face
2010 Switchback
2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
2006 Holky v balíku
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2000 Na věčné časy (TV film)
Sbohem, zítřku (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Chameleon (TV film)
Nevinný výlet
Obhájci: Nenávist (TV film)
Pokoušet osud (TV film)
1997 Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
1996 Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 Zoja (TV film)
1994 Saints and Sinners
Temptation
1992 Dívky z Jersey
Sinatra (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
Rudý vítr (TV film)
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Vražedný stisk (TV film)
1982 King of America (TV film)
The Renegades (TV film)
1980 Kemp Oskemo
Vánoční zlo
1978 Zpráva z vesmíru

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
There Are No F**king Sides (S01E07)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
2017 One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
Policie Chicago (TV seriál)
Grasping for Salvation (S04E20)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Hon na lovce (S05E05)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Beware of Young Girls (S01E07)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Posedlost (S02E14)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Viper (S02E02)
Chirurgové (TV seriál)
Dotyk medúzy (S09E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bezpečný úkryt (S09E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vidět rudě (S12E14)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Na stopě (S02E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Ozvěny (S01E08)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Outsider (S03E06)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Line (E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Freddyho národní šampionát (S09E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Slaughter (S12E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pixies (S02E09)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Oz (TV seriál)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
další epizody (7)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Of Human Bondage (S03E14)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (6)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1997 Hráči (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
Necros (S01E03)
1996 Promised Land (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Cantor Show (S03E24)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Under Suspicion (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
George Washington (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Slippage (S01E07)
1983 Hamptons, The (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
License to Steele (S01E01)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánovo manželství (S04E12)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk zůstává ležet (S04E03)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky