Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, ak spojíte duo Bud Spencer a Terence Hill??? Vznikne naozaj výborný film, ktorý je tak humorný a tak neskutočne skvelo nakrútený, že lepšej zábavy z talianskej produkcie niet. A ešte s hore zmiňovaným duom ide o naozaj super film. Naviac, super filmový soundtrack a pre mňa nezabudnuteľná scéna s motorkami, kde si Spencer a Hill zoberú do rúk drevo a idú na vec. K tomu ešte špičkový soundtrack a špičková zábava (scéna ako Spencer polenom dreva prehodí chlapa z motorky,z toho som fakt už nemohol). Teda v skratke, ide o veľmi dobrý film s veľmi dobrým obsadením, skvelou zápletkou a úžasným ústredným songom. Nie je to dokonalý film, ale super zábava to je, ktorá je naviac kvalitná a rozhodne spoľahlivo zamestná vašu bránicu. /85%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Také facky ako rozdávali Bud Spencer a Terence Hill sú v dejinách kinematografie jedinečné. Títo dvaja talianski borci sa objavili vo viacerých filmoch, v ktorých stvárnili sympatických týpkov, čo sa nevyhnú žiadnej fyzickej konfrontácii. Vytvorili jednu z najpopulárnejších filmových dvojíc. Robusný frfľoš Bud Spencer a blonďavý fešák Terence Hill. Kto by ich nepoznal? Snímok "Ak sa nahneváme, budeme zlí", ktorý v roku 1974 natočil režisér Marcello Fondato, patrí medzi ich najlepšie, najzábavnejšie a najznámejšie filmy. *** ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Věřte mi, strašně jsem chtěl, aby se mi to líbilo. Jenom ignorant by přeci neměl rád takovouhle klasiku. Od samotného začátku jsem tak byl i nastavený a u každého záchvěvu vtipu jsem se tetelil... Tohle mi bohužel vydrželo tak půl hodiny a pak už jsem jen v duchu odpočítával, kolik minut tohoto nesmyslu mi ještě zbývá. Ano, svoje kouzlo to má a kdybych na to jako desetiletý koukal z VHS ve smyčce pořád za sebou, moje hodnocení by bylo jistě jinde... 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejlepších komedií s Budem a Terrencem, i když ne nejlepší. Tedy v mém případě. Každopádně, kdykoliv se na to podívám,vzpomínám na mládí...užívám si tu geniální muziku a umírám u scén, kdy například Bud kazí chorálové vystoupení. Tenhle film jako řada jejich dalších komedií je prostě absolutně nezapomenutelný a vždycky bude. Takoví lidé v dnešní době prostě už neexistují. Neznám dvojku, které by to tak dokonale šlapalo, jako těmahle dvoum, nikdy jsem ani lepší dvojku neviděl a těžko uvidím. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z tejto Spencer/Hillovky som si pamätal len par scen, ale nemohol som si vôbec spomenut na zapletku. A uz viem preco. Ten film ziadny dej nema. Spenceovi a Hillovi znici jeden mafian ich milovanu buginu a oni od neho chcu novu naspät. Tato veta je komplikovanejsia ako samotny film pretoze ten tvori jedna akcna scena za druhou s minimom dialogovych scen. Prave z toho dôvodu tu postavy Spencera a Hilla ani nemaju nejaky charakter a preto tentoraz medzi nimi ani nie je akakolvek komedialna chemia. Nie je na to cas. Zo samotnych bitiek ma bavila prakticky len bitka v telocvicni, ktora bola komplikovanejsia ako je v tychto filmoch zvykom. Dalsie uz ma tak nezaujali. Rovnako ako ostatne akcne sceny. Nahanacky, zavod z uvodu, demolacie alebo hudobne cislo so zborom. Kedze ma v tomto filme nezaujali ustredne postavy, tak mi boli ukradnute aj ich akcne dobrodruzstva, napriek tomu, ze su prevedene kvalitne. Takze 1* davam za bitku v telocvicni a druhu za chytlavu ustrednu melodiu. 4/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Filmový plakát a grafické dokumenty použité k propagaci filmu jsou dílem ilustrátora Renata Casara. (sator)
  • Exteriéry v okolí restaurace mafiánů, kde se odehrálo několik honiček, byly natočeny v Římě. Záběry z lunaparku a dálnice byly pořízeny na okraji Madridu. (korbitch22)
  • Hlasatel řekne po Benově strážce se stromem, že v závodě zbývá už jen 6 vozů. Ben (Bud Spencer) vyráží první. Po pár vteřinách je však třetí (dva vozy jsou před ním). Ty shodí z mostu, takže zbývají 4. Náhle havaruje další vozidlo, zbývají tedy 3 = Ben, Kid a jeden další závodník. Jenže v dalších střizích vidíme stále více vozů. (johnnymay)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno