Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neustále se opakující ústřední odrhovačka a otcovské štúcy otevřenou dlaní i sevřenou pěstí od dvou stoicky klidných hrdinů chtějících zpět svou červenou dunovku se žlutou střechou. Viděl jsem to poprvé před cca 15 lety v kině a v paměti mi utkvěly jen scény ralycrossového závodu, tělocvična a závěrečná bitva mezi balónkami. Teď, když jsem to viděl znova, vím proč. Zbytek je totiž jen vata a dávná nostalgie z kinosálů, kdy nabídka byla mizivá a poptávka vděčná za cokoliv.. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Uno dos tres, Lalalala la la, lalalala la la., bm brm brlllllll bm brm brllllll.........hm........ HA!!!!!! Kdo by neznal nápěv sboru společně s bassbarytonem Budem, jako by snad ani nemohl existovat. Tento film, je rozhodně tou nejlepší show, kterou tito dva pánové kdy natočili. Skvěle rozehraný příběh, maestro Paganini, nadupaná autíčka, ještě silnější mašinky, hlášek k prasknutí a v neposlední řadě bitky, které málokoho nechají bez úsměvu. A k tomu ústřední píseň Dune Buggy, která baví do dnes. Děkuji za přečtení a já odcházím na teplé párky a studené pivo. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer aneb co se stane když jim zničíte jejich milované auto. Je to zase neuvěřitelná zábava plná rvaček a humoru. NAvíc tady se objevý i ďábelský Pleasence, který podává zase super výkon. Humor je azse jednoduchý ale bombový. A scéna v posilovně je boží. Jediné co my trochu vadilo byla hudba, sice ta úvodní písnička byla dobrá ale nemusel bych jí slyšet prakticky každých 20 minut. Silnějších 4*. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Dvě buginy, dva flegmatičtí rozzlobení závodníci, dva zloduchové zralí pro Freuda, dvě veselé rvačky a spousta prázdného místa mezi nimi. Celkem za dvě. Vysoké hodnocení tohoto filmu zřejmě vyplývá z nostalgie po dětství a původní lidové jednoduchosti, která je vlastní všem, kdo nevyrůstal od narození v akademii věd – jde jen o to, jak hluboko tu jednoduchost mají v sobě. Dejme tomu, že jsem tento film viděla příliš pozdě, když mne již zasáhla jakás takás výchova. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to děsná stupidita, ale je to taková sranda, že méně jak čtyři hvězdičky se nedají dát. Hill se Spencerem jsou legendární dvojice, která je v každém svém filmu schopna holýma rukama rozmlátit celou hospodu zločinců za doprovodu geniálních zvuků. Jo, je to blbost, ale tak veselá, že se prostě nejde nesmát. 85% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Během poslední bojové scény se množství balónků na podlaze zvýší z výšky kotníků na výšku hrudníku. (Rattus Rattus)
  • V Benově (Bud Spencer) garáži visí na stěně plakát Formule 1, na němž je zobrazeno BRM P160B Petera Gethina z Grand Prix Jihoafrické republiky 1972. (Robbi)
  • Během souboje na motorkách si Kid (Terence Hill) zkracuje klacek tak, že na něj dupne a ten se zlomí. Jakmile klacek narovná, je vidět, že byl do poloviny naříznut pilkou. (J.Trinity)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno