Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

teutates 

všechny recenze uživatele

Neviem čo podnietilo moju myseľ aby som sa na to pozrel, ale asi to bola nuda. Nuda, ktorú nezabila ani táto nuda. Tragický príbeh Charlie-ho, ktorý sa nevie spamätať zo smrti svojho brata. Pri ranných nácvikoch behá mráz po chrbte ako to Charlie prežíva... dokonca nadobudne časom schopnosť. Nielenže vidí mrtvých ale aj tzv. "na pol cesty death" noo a v tomto jeho mysľovom zhone pomôže ďalšej "milovanej" osobe. Tragédia strieda happyend, čo viac si priať, no nie? 3-4/10 Zac bude Steers-ovým miláčkom, uúu... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Charlie St. Cloud je přesně ten film, který si chci po zhlédnutí pustit znovu, myslím na něj druhý den až se na něj nakonec musím znovu podívat. Stačí trocha smyslu pro fantazii, aby se do tohohle filmu dalo vplout a nechat se unášet dějem.. Zac Efron byl opravdu skvělý (jak v roli truchlícího bratra, tak i v roli jakéhosi podivína), navíc krásné prostředí, které všemu dodalo kouzlo.... ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

Snad první film, kde mi hezoun Z. Efron nevadil a nebyl tam jen do počtu kvůli své hezké tvářičce, ale dokonce mi byl sympatický a myslím, že to docela slušně odehrál. Film sám o sobě nezklame...nejsem přímo vyhledávač tohoto druhu filmu, ale jednou za čas to sedne a musím říct, že tento film byl fajn...plachetnice a všude přítomné moře tomu pomohly :-) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Craig Pearce / The Death and Life of Charlie St. Cloud by Ben Sherwood | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Marc Platt, Ben Sherwood | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 44 miliónov $ | Tržby: 47,749,933 $ || Paradoxom filmu je obrátená emočná gradácia - začiatok je silnejší než koniec. Experimentálne pseudo-fantasy prvky miestami zabíjajú už zo základu krívajúci dej. Zac to tiahne z celých gúľ, Amanda je príjemná ako herecky, tak i pre oči. Okrem obrazovej farebnosti však nič viac, než jedno videnie v sobotu po obede. ()

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Když jsem po shlédnutí "The Last Song" s Miley Cyrus byla příjemně překvapená, rozhodla jsem se, že risknu i Charlieho St. Cloud, ale po chvílí koukání už mi bylo jasné, že to byla chyba. Příběh předvídatelný, nikterak zajímavý. Jediným plusem shlédnutí tohoto filmu vidím to, že mě Zac Efron už neirituje tolik jako předtím. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Natáčať sa pôvodne malo v Marblehead, štát Massachusetts, avšak kvôli vysokým nákladom sa produkcia presunula do Vancouveru v Britskej Kolumbii. (ThomasCrown)
  • V knihe sa dozvedáme, že iniciály "C.S." na Tessinej plachetnici znamenajú "Carroll Sails", no sú taktiež iniciálami Charlieho mena. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno