Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (134)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu, který zjevně moc velkým rozpočtem taky neoplýval, se paradoxně prohazuje situace - a to sice, že relativně normální a zajímavá se zdá být až druhá polovina filmu, který vystřídá totálně-klasickou-céčkovou-teenage podívanou. Mezi herci byste si totiž sotva vybrali svého favorita a tak od prvních minut fandíte všem nadpřirozeným silám, aby tu bandu neumětelů vymlátili do posledního neherce. Druhá půlka, kde je pak nonšalantně sděleno,že americká vláda má vlastně celou dobu s alienama úmluvu, že si tady smí hrát na písečku, sem tam nějakýho chudáka čapnout a testovat si ho ve vermíru výměnou za to,že lidstvo si může na planetě Zemi stále dále vesele degradovat a množit se, již poměrně ujde....trošku potěšila i přítomnost herců Bellowse a Ironsidea, jež i přes svou ne zcela áčkovou hollywoodskou reputaci tu svítí mezi ostatními jako drahokamy....................moje hodnocení = 4 z 10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Režisér toho moc na kontě dobrého nemá, ale tahle jeho prvotina, je více než dobrá. Za mě určitě jeden z nejlepších, emzáckých Hororů. Vydařená atmosféra ( + puštěno za deštivé noci), napětí, slušný casting, sem tam nějaké to Gore, ani jsem nečekal, že zde nějaké bude, finále vynikající (nekončí dobře). Hodně slušná podívaná a divím se, že jsem to za těch 6 let, nezahlédl ještě v televizi. Na Kanadu hodně překvapivý, slušná čtyřka. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jiných kousků s podobnou tématikou se musím vrátit a konstatovat, že se tahle zpočátku odlehčená ufounština stala jakýmsi bodem, od kterého se mají začínající scifi rejžové odpíchnout. Naivní se po ztroskotání mimozemského plavidla mění v pop-style strašidelné až nechutné, a kdo jiný v tom má prsty nežli ´´bratři´´ scénáristé. Opět podivně podhodnoceno. 75% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož filmu o emzácích zas tolik není, milostiv udělím aspoň ten průměrek. Z úvodu a předfinální scény by se mohlo zdát, že se jedná o ambiciózní dílko, no vata mezí tím odpovídá maximálně b+ kategorii. Z čehož však vstávají vlasy hrůzou, to jest ošuntělý kick na závěr. Jako mrknout se na Extraterrestrial dá, ale extra to teda nic není.....a od The Vicious Brothers by se teda dalo očekávat mnohem víc. 55% ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho jsem neviděl ufounskej film? No, dlouho. Ale tohle, tohle stálo za podívanou. Žádná srajda, jak by se mohlo zdát. UFO filmů moc není, tak ať mi nikdo nevykládá že tohle je totální píčovina. Ten film si na nic nehraje, příběh jde sice bokem, a scénář chvilkama klouže, ale atmosféru to má, herci hrajou, kamera a vizuál taky v klidu. Od poloviny se mi zdálo že to tak nějak vázne, ale pak se dostaneme i ze Země, zase je to o něčem jinem. Zase jsem se zakoukal. Malinko me sralo to věčné chození po tmě, a tmavá obrazovka. Třeba ale triky, a vzhled lodi apod. to jako v poho. Furt jsem to držel na třech hvězdách ale nechám se unést,.,... necháš se unést? jako ufounama?? nechal jsem se unést ufounama, ti mi narvali cosik do prdele a já dávám čtyři. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)

Reklama

Reklama