Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních českých pořadů se skrytou kamerou vůbec..Pořad se mi zejména v jeho začátcích moc líbil..Zedníčkovi abych se přiznal už moc nepamatuji...Dejdar (a to se píše všude na netu) přišel až v roce 97'. Pokud bych měl trochu srovnávat, tak se mi zdál lepší než pozdější Hrubešovo "Neváhej a toč" ale zas tak zhruba na stejné úrovni s Rychlého "Natočto"... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu skryté kamery převzatý ze zahraničí měl solidní začátek, ale pak se těžiště "humoru" přeneslo do situcí, kdy se dotyčný nachytaný chudák nerudně rozčiloval a to byla jako bžunda, což v případě starých lidí mi přišlo hloupý. Ovšem tenhle pořad u mne skončil u dementního šotu, kdy dva herci ve spodním prádle vyběhli z lesa a odchytli řidiče a dramaticky jim vylíčili, že byli přepadení. Nechutná ubohost, který se Dejdar tlemil od ucha k uchu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny si prošly několika fázemi. Nejdříve relativně originální Štěpánová s Rychlým, potom nevýrazní Zedníček se Zedníčkovou a pak angažovali Dejdara, který je pro podobný typ pořadů nejadekvátnější. Postupem času se však pořad vymačkal z témat, začal stagnovat a už se jednalo jen o povinné zaplácnutí ve vysílání. Mé hodnocení: 40% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Skrytá kamera dokáže být velice zábavnou. Proto dávám i tu jednu hvězdičku... Mnohdy mi to ale přišlo až nevkusné, a to jak výběr lidí z kterých si dělali tvurci legraci, tak i tematika vtípků (příklad falešný policista, nebo hledání náhradního otce). Nemluvě o tom, že Čmaňa a jeho dcerka sou jakožto komentátorská dvojice k uzoufání. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama