Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ptákoviny, nebo také Chujoviny, je poněkud starší pořad z produkce TV Hovna, který nás masíroval několik let zpátky, než někomu na Hovně došlo, že s tímhle prehistorickým formátem daleko nedojdou, asi jako s Gumáky. Postupně se tam ztrapnila celá řada herců a mnozí už tam jako ztrapnění přišli. Scénky jen dokazovaly, jak blbý národ jsme a jak provinčně dokážeme realizovat převzatou zábavu. Zkrátka, bylo to strašné, strašlivé, asi jako ty komunistický estrády pro zájezdy JZD v dobách nedávno minulých. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pořad se trefil v mém věku do času kdy jsme často vymýšleli různé legrácky a nehorázně se tomu smáli. A tak mě přišel humor, ne všechen probůh, pořadu dobrý a hodně k zasmání. Avšak člověk dospěje a hodnoty se mění. Některé pořady a scény v něm byly silnější a některé naopak slabší. Celkově pak talk show hodnotím něco mezi jednou až dvěmi hvězdami. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu skryté kamery převzatý ze zahraničí měl solidní začátek, ale pak se těžiště "humoru" přeneslo do situcí, kdy se dotyčný nachytaný chudák nerudně rozčiloval a to byla jako bžunda, což v případě starých lidí mi přišlo hloupý. Ovšem tenhle pořad u mne skončil u dementního šotu, kdy dva herci ve spodním prádle vyběhli z lesa a odchytli řidiče a dramaticky jim vylíčili, že byli přepadení. Nechutná ubohost, který se Dejdar tlemil od ucha k uchu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

abych pravdu řekl, moderátory už si pamatuju jen matně, ale narozdíl od Neváhej a toč! či Natočto zde byly scénky vymyšlené a ne náhodně natočené, což oceňuji víc... bohužel ne vždy se to povedlo, ale to je v téhle branži asi se vším... pro připomenutí mrkněte na youtube...60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama