Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nudné zprávy. Sice hodnotím celkem "vysoko", ale více dát nemohu. Nevím, jak jsou sledované, když lidé chtějí jen bulvár, který jim nabízí NOVA. Všechny generace čtou blesk, mě se každé ráno otevírá kudla v kapse, když si jdu do trafiky pro cigára a přede mnou důchodce říká trafikantovi. "Prosím Blesk a Aha". Jednou jsem řekl. "Ještě si kupte Super, ten je fakt super":-) Trafikant se zasmál a stará babka na mě nevěřícně koukala. ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy se to stalo, ale kvalita šla šupem dolů. Nelíbí se mi, že se furt rejdí jen kolem české politiky a zahraniční se věnuje málo. Spousta reportáží je naprosto zbytečná, nezajímavá, nedůležitá. Jakoby to nedělali chytří lidi, ale jen trubky nějaké. Události mi nedávají naprosto nic a když se chci něco dozvědět, kouknu se na net, bo jinak se to nedá. Co ještě na těhle "zprávách" nenávidím: oblečky a celkovou vizáž moderátorek (sexistické) - chcu vidět aj nějakou tlustou moderátorku! - A mnohem víc než to. Pak nesnáším ty jejich nacvičené scénky a dialogy, předlouhé nepodstatné počasí (urgh), nedostatek nějakého kritického či analytického myšlení, natahovanou stopáž. Tohle fakt už ne. ()

Reklama

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický škvár tvářící se seriózně. Je jasné, že jako někteří politici i moderátoři (že Kubale) jsou často na US ambasádě pto instrukce. V poslední době ty novinářský hovna začínají nabírat na síle (US konvoj, US útočné války, migrace atd atd.) Pražská kavárna kolem Havla si mne ruce. Dřív ČT lidem předkládala "pravdu" z Moskvy a nyní z Washingtonu. Smutné, kolik lidí to ještě neprokouklo. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Nejobjektivnější zpravodajství na našich televizích, které si jen za to zaslouží hvězdu navíc. Do toho decentní moderátoři, kvalitní studio, slušně zpracované reportáže. Oproti úděsnému zpravodajství na Primě, špatnému (přesto lepšímu než primáckému) na Nově a děsuplnému na Barrandově jde o bezkonkurenční jedničku. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takhle ja si predstavuju seriozni zpravodajstvi. Hlavni moderatorky(i): vsechny decentne oblecene (hezky, ale aniz by to odpoutavalo pozornost), navic jsou sympaticke. Reporteri v terenu: z celeho sveta, kazdemu je dobre rozumet, komentare maji hlavu a patu. A hlavne, fura zpravodajstvi ze sveta (coz se o takove Nove neda rict ani ve srande) - samozrejme i z CR, ale je to tak pul na pul, a tak to ma byt. Kdyz novou formu Udalosti zavedli, trochu mi vadila relativni zdlouhavost (zpravy trvaji nejakych 50min), ale casem jsem si na klidnejsi, ale dukladnejsi tempo zvykl...navic to hlavni se dovite behem prvni pul hodiny, pak uz jsou spis temata s komentari, nebo nejaka kultura, cili jakysi fakultativni "bonus". A v neposledni rade, protoze se jedna o verejnopravni kanal, si muzete kdykoliv pustit "prosvihle" zpravy zpetne na webu zdarma (samozrejme kdyz nepocitam koncesionarsky poplatek). Pet hvezdicek nedavam zadnemu TV poradu z principu, ale fakt je, ze Udalostem neni prilis co vytknout, osobne mi prijdou objektivni (i kdyz se lehke kiksy najdou). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama