Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Zpravodajství víceméně stejně tak hloupé a komerční jako na TV Nova. Ještě horší je ale v tom, že na komerční TV takové zprávy tak nějak čekáte a neberete je třeba až tak vážně. V tomhle případě je to ale ještě otrochu smutnější...a nebezpečnější. Všimněte si také, jak ČT tupě kopíruje vše, s čím přijde TV Nova, jako např. improvizované začátky, rozloučení a upoutávky, co ještě uvidíte, nárůst počtu živých vstupů, dotykové plazmy a podobné nesmysly. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Bohužel v roce 2015 musím konstatovat jednu smutnou pravdu a to tu, že už ani zprávy na ČT se nedají sledovat. Pokud můžu doporučit nečtěte a nedívejte se na žádné komerční média a pokud možno začněte sledovat nebo číst zahraniční televize/ weby, pak krásně uvidíte jak moc zkreslené informace se dostávají každý den večer průměrnému čechovi před spaním "na talíř". ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Jednooký mezi slepými, kvalita spíše stagnuje. Nová podoba se mi příliš nelíbí, jeden zpravodajce ve studiu je málo, jak se prochází vždy po cestičce v interview je okatě umělé a rozšíření času znamená pouze rozbřednutí. Chvílemi to na mě působí jako vzdělávací pořad, což je dobrý když má člověk dost času, naopak špatný když ho moc nemá a chce se akorát dozvědět co se stalo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Události jsou zpravodajskou relací, kterou jsme na střední ve druháku dokonce dostali na hodinách zeměpisu za úkol denodenně sledovat. Hádejte, kdo to dodržel. I tak jsou ale v porovnání s konkurenčními kanály a jejich výplody zpráv nejlepším televizním způsobem, jak se dozvědět aktuální dění doma i ve světě. Nebýt internetu, konkrétně facebooku a zdejších příspěvků ČT24, možná bych i Události sem tam sledoval. V bedně jsou ale už jen pro ty, co nemají přístup k jinému médiu. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama