Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 190 h 56 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(256)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tento dokument Vám důkazy o ufounech servíruje v takovém množství, že se vám z toho roztočí hlava. I když spoustu nadšených odborníků (na cokoliv), kteří účinkují v pořadu nazvete blázny, pořád nebudete schopni vysvětlit celou řadu kreseb, záznamů, mega staveb a dalších věcí ze starověku a ještě před ním... řada z těch věcí pochází z doby, kdy lid byl zalezlý v jeskyních, ženy žvýkaly kůže a muži se venku snažili klacky umlátit nějaké to nebohé zviřátko... Samozřejmě všechno se dá nějak interpretovat, ale pokud bych připustil, že na každém šprochu je pravdy trochu.. tak té pravdy je v součtu nějak zatraceně moc... Doufám, že až jednou zase ti hoši přiletí, odpustí mi, že jsem v mládí pařil na kompu: XCOM - UFO Enemy unknown... :-) Jdu si pustit film Paul. * * * ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u dalších dokumentů tohoto druhu je problém v tom, že není příliš rozlišováno mezi fakty a teoriemi (které se pohybují od pravděpodobných až po přitažené za vlasy), takže si divák sám musí vyfiltrovat, nad čím stojí za to se zamyslet a nad čím je potřeba se spíše pousmát, záleží pak zřejmě na míře vaší inklinace k teoriím tohoto druhu. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu je to jen nastavovaná polívka z dokumentů "Vzpomínek a Poselství bohů" když se vykrádá Deniken v prvním díle co bude probůh v dalších 40ti ? Vybral jsem si z dalších dílů témata která mě zajímají a je to tak. Naředěno, do toho pořvávající fanatik- to čemu sám nevěří řve na jiné-- někteří lidé jako by byli na kokainu, děs. Jen uvádím že k tématu samotnému mám velmi blízko, ale úroveň mi přijde děsná. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Miluji tenhle seriál a jeho šílené hypotézy... "Rozuměj, za všechno můžou mimozemšťani". Na druhou stranu History opravdu investovala do výpravy, takže člověk vidí skutečnou hromadu zajímavých lokací. Ne všechny hypotézy jsou úplně mimo, chybí mi tam více vyjádření skeptiků, nyní je to tendenční a je tam moc Dänikena. A nejvíce mě fascinuje Tsoukalos, pokud je někdo mimozemšťan, tak určitě on.. :D ()

whack 

všechny recenze uživatele

Každý diel je rozdelený na dokumentárnu časť, ktorá ukazuje rôzne archeologické a historické nálezy, pamiatky, vykopávky, ale aj fyzikálne záhady, a konšpiračnú časť, kde k týmto veciam pridávajú svoje teórie archeoastronauti. Tí snáď ku každému zatiaľ vedecky nevysvetlenému javu, legende, či mýtu, pripisujú mimozemskú spoluúčasť. Verím tak 40% z toho. Napriek tomu 4*, je to proste zaujímavé. ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama