Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Skvelý filmik po viacetich strankach. Páči sa mi vyváženosť humoru a napätia, skvelé songy, originálna hudba. Veľmi má pobavila pieseň O-zóne v originálnom spracovaní. Zaujímavá senica línia, skvelá anumacia. Oceňujem prepojenost animovaných scén doplnených o hrane scény. Som veľmi príjemné prekvapený, čakal som, že druhé pokračovanie bude nudné a suché, no v ničom nezaostáva za prvou časťou a možno ju este aj prekonáva. Časový odstup medzi jednotlivými časťami vidieť na kvalite. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Multi-globální pojetí nulového děje mě silně rozčilovalo, na rozdíl od jedničky se však našlo i pár drobných pozitiv. Krilí duo bylo alespoň malým humorným závanem v jinak vážně míněné muzikálové pohádce. Další plus za animaci, která už lepší být nemohla. A i písničky se mi v tomhle dílu líbily víc, hlavně jsem konečně našla název hitu mého dětství Dragostea Din Tei. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dvojka nič nevylepšila. Je odvarená z toho istého cesta ako jednotka. Žiadne nadšenie, ovácie ani som sa moc nenadchol príbehom. Ale vydržal som to dopozerať až do konca a nebolo to až tak na zahodenie. To, že tučniaci uviazli v tej diere a museli lúskať oriešok vyslobodenia sa ma znudilo najviac z celého príbehu. Takými i onakými spôsobmi, no na koniec to dokázali. Fakt pre malé deti. 3* ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Hodnotím ako rodinný animák, kde deti by mali mať do osem rokov. Rodičia si oddýchnu ak zapnú Happy feet 2 DVD. Story je úplne banálna. Lenže znesitelné je to aj preto, lebo máme vtipnejšiu podstory (ako v Dobe ľadovej tá prehistorická veverička, čo naháňa oriešok, či čo...) tu je to "laníř" z planktóna, čo chce byť jedinečný. Milé, ale slabé. 55% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)
  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama