Reklama

Reklama

Film je remake stejnojmenného příběhu Daria Argenta z roku 1977. Mladá Američanka (Dakota Johnson) přilétá do Evropy, kde se přihlásila na lekce tance. Posléze však zjišťuje, že škola je jen zástěrkou pro působení temných sil. (Terva)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Herecký ansambl hlavních postav velmi sympatický. Film má však nadměrnou délku a dal by se bezesporu o hodně zkrátit. Na jednu stranou jsou tam skoro dech beroucí herec.výkony v tanečních kreacích, na druhou stranu spoustu zbytečných zdlouhavých záběrů. Postupně přibývá morbidních skečů, se svou dekadentní estetikou, kterou jsem si užil. Konec: zbytečný, nudný epilog o ničem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Chápu dobře že Dakota byla jednou z těch tři "matek zla"? 

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Když se ti tak líbí pan Cage, tak to by ses měl podívat na Vampire's Kiss (1988), ať vidíš jak má vypadat kultovní herecký výkon.

gein

gein (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak to určitě ale právě ten Deranged je o Edu Geinovi asi nejvěrnější z jeho života ,ale dneska už je to právě takový starý,ale v tý době to musela být pecka,tak co se mi hodně líbilo byl Leatherface a ten Zombie umí taky udělat dobrý prostředí ty určitý doby tu atmosféru

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a ony některé starší horory, taky nejsou bůhví jaký pecky, sou mezi nimi takový filmy, že se to skoro ani nedá dokoukat. 

na příspěvěk reagoval gein, gein

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

gein

Eaten Alive je dobrá šílenost, ale tam sem to pak přestal brát vážně. Deranged neznám. Já vim, že mnozí pokládají staré horory, za ty nejlepší co kdy byli natočený, a hodně z nich si ten status zaslouží. Ale i dneska jde najít, filmy/horory, které stojí za to. 

gein

gein (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Chtěl jsem napsat 70 léta ,já jsem hrozně rád že máme to ČSFD díky tomu jsem taky hodně dohnal, teď se klepu kdy konečně vyleze Open 24 Hours a taky jsem zvědavý na 3 From Hell

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

gein

to je taky super záležitost i nějaký to poselství, tam je, zodpovědnost, ztracený život díky dětem a že děti občas serou a tak. 

na příspěvěk reagoval gein

gein

gein (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No tak do toho půjdu určitě taky,mě třeba mrzí že moc lidí nezná takový filmy jako Deranged,Eaten ALIVE atd.a to jsou 79 léta a takový kultovky

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

že "Osmdesátý sedmý rok" byl asi lepší po hororové stránce, jako určitě, ale sakra dneska ty film, jako třeba Mandy, sou prostě geniální. Já tady nemluvím, o hororech, ala V zajetí démonů, jo jde o menší horory. 

gein

gein (hodnocení, recenze)

Aspoň nemám v oblíbených deník B.Jonesovy :) ale samozřejmě tvoje věc,100 lidí 100 chutí.Kazdy máme rádi něco,tak já taky respektuji názor jiného a odpad většinou nedávám, protože i když se mi to nelíbí tak věřím že ten kdo to točil, dělal to s láskou pro film a já pak bych tomu dal odpad,nemohl bych spát,jenom tady už jsem byl vytočenej,tak třeba někdy to stáhnu

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Dlouhá nudná kravina, ale hrozně oceňuju ta reálná 70 léta. Kdybych nevěděl, že je film z roku 2018, nikdy bych to nepoznal. Realisticky vyobrazená 70 léta dokonalost.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

gein

gein (hodnocení, recenze)

A navíc je to můj názor ,nic víc, pokud se to vám líbilo, tak prosím vaše věc

gein

gein (hodnocení, recenze)

Filmy jako Nezvratný osud mě aspoň bavily a to mě stačí ,když se mi to líbí tak dám 5 hvězd ,ale tady nebylo nic co by se mi líbilo , nejdříve jsem uvažoval že to nebudu hodnotit ,ale 152 totální nudy a ty tance ,tvl a ten konec , prostě pro mě sračka , mě stačí málo, ale tady nebylo nic vůbec nic

Příspěvek byl smazán administrátorem.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Avathar

Aha. Aj som si myslel, že to bude niečo na ten spôsob, len na prvý raz som to nepostrehol, tak že sa radšej spýtam. A dobre som urobil. Ďakujem.

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

tron

Spoiler. Išlo pokiaľ viem o tie isté iniciály, na ktoré už počas filmu bol záber, teda "A+J" = Anke (manželka J. Klemperera) a Josef (Klemperer)

na příspěvěk reagoval tron

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama