Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děsivá historie dětí Baudelairových začíná přednesem vypravěče s kamennou tváří, hrozivým požárem a zlověstným příchodem vzdáleného příbuzného. (Netflix)

Recenze (5)

Hust3r 

všechny recenze uživatele

Zpočátku pozvolné, je třeba si zvykat na představitele dětí, které si ještě pamatujem z filmu a kde byli asi lepší, ale holčička Sunny opět stojí za to. No a jakmile přijde na scénu NPH, začal jsem se regulérně bavit, jelikož on je prostě bůh a hraje to přesně tak jak jsem čekal a doufal. A malé překvapení na závěr jenom potěšilo. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomíná další počin Wese Andersona, což není můj šálek kafe. Pral jsem se s tím po celou epizodu a na konci zůstalo výrazné rozčarování. Herci jsou zde velmi dobří, ale zbytek mi nestojí za zhlédnutí. 40% ()

XZvire 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděla, že se chystá tento seriál, poskočila jsem jako malá holka radostí. Na knížky jsem jako malá narazila náhodou a hned jsem je musela všechny přečíst. Paradoxně mi dodnes chybí první a poslední díl, tak jsem se spokojila aspoň s vypůjčením z knihovny. Strašně moc mě mrzelo, když příběhy filmově nevyšly. Po prvním díle můžu říct, že styl je zachován jako ve filmu a vůbec mi to nevadí. Začátek je trochu pomalejší a zatím si zvykám na, pro mě trochu otravného, vypravěče. Herečku, která hraje Violett bych od původní snad ani nerozeznala. S celým obsazením sourozenců jsem spokojená. Obsazení Neila Patricka Harrise do role hraběte Olafa jsem si úplně neuměla představit. Z promo nevypadal vůbec blbě, ale mám zafixovaného výborného Jima Carreyho, po prvním díle nemohu posoudit, jestli ho zvládne překonat. A Joan Cusack už je jenom taková třešnička na dortu :-) ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborných pár prvých minút, som bol nadšený až som mal chuť pochváliť Netflix. Všetko to trvalo do chvíle až sa epizóda rozbehla a ja som nechápal. K záveru bol príbeh pre mňa už absolútne nesledovateľný. ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

6 leté dítě by to určitě ocenilo. Zážitek navíc kazilo to, že jde v podstatě o remake nepřinášející nic nového z původního filmu. ()

Reklama

Reklama