Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je ze mě takový skeptik nebo realista, anebo jenom postrádám svůj smysl pro romantiku, ale mě to neohromilo, ani nepobavilo, ani nerozesmutnělo. Taky mě hrozně štve, že ženy musí stárnou! Drew tady vypadala trochu mdle a unaveně.. Nechtěla jsem se toho moc účastnit a přihlížet tomu. Je to ne fér, že muži jsou s přibývajícími roky přitažlivější, ale ženy prostě jen stárnou. F*ck! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie má v sobě obrovský kouzlo. Hlavně v tom, že Justin s Drew se během filmu do sebe vážně zamilovali a tak jsem jim to hraní ani nemusel věřit. Tady to prostě bylo jasný už od první minuty, kdy na sebe upozornili jasnými záblesky v očích. A ve výsledku jsem se fakt moc příjemně bavil. Bylo vidět, že film se nechce zalíbit široký veřejnosti a dokáže být občas docela i dost vostrej, sprostej a bůhví co. Ale to je to krásný, to je ten život. Na druhou stranu mě mrzelo, že Justin měl ve filmu kámoše jak se patří - Jason Sudeikis a Charlie Day a pak je tvůrci neuvěřitelně snadno odkopnou a hodí je co na druhou metu, oni s nimi jednoduše zametou. A přitom by bez nich ten film byl kvalitou poloviční. Každopádně super, je vidět, že láska je láska a rodí se, zaniká a vyvíjí se v jakýchkoliv podobách a zajetá klišé nejsou vždycky pravidlem. To se mně na tom všem líbilo asi nejvíc. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me dostalo, doslova! Dlouho jsem se k tomu odhodlavala, nechtela jsem videt dalsi tuctovou romantarnu... ale tohle vazne neni ten pripad. Je to jedna z nejlepsich romantaren, jake jsem videla (a ze jich bylo nepocitane). Nejvetsim plus je tema samotne, ktere neni tak ohrane, troufam si rict, ze tu v tehle podobe jeste nebylo. Jde o to, ze ten pribeh je tak opravdovy a tak krasne a chytre napsany, ze hlavnim hrdinum hltate kazde slovo. Drew a Justin jako by pro sebe byli stvoreni. A co vic, je to tak kouzelne vtipne! A tim nemyslim trapne oplzle vtipky, ale uzasne nevtiravy a prirozeny humor, ktery mi ve vetsine romantaren chybel. Pro to vsechno a pro trochu nostalgie (protoze jsem vztah na dalku uspesne absolvovala) se tenhle film elegantne a pravem zaradi mezi me petihvezdickove oblibence. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Příjemná vztahová záležitost tvářící se ze začátku jako oddychová a chvílemi perverzní komedie, která sebejistě drží v každé konverzaci obstojnou hladinku humoru, aby se z ní postupem času stal film, u kterého už nevyhlížíme další vtipné fráze, ale napjatě čekáme rozuzlení zápletky a sledujeme, jak si láska a osud navzájem podtrhují nohy. Sympatičtí herci, fungující komediální poloha a zvládnuté hlubší momenty z dusivé fáze vztahu, tak proč nepřihodit půlhvězdu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V romantickejch filmech jsou ty hlavní čubky obvykle příšerný afektovaný krávy, který mam chuť kopnout do držky, ale ta čubka v podání Drew Barrymore byla až překvapivě sympatická. Tu bych si možná pozval domu i na dýl, než jenom na hodinu. Jinak je to taková průměrná komedie (v rámci romantickejch komedií ovšem nadprůměr), která na těch 98 minut pobaví, ale stačí vidět jednou. A všiml jsem si, že Kelli Garner už má spravenej chrup. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama