Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul Graynor (Darren Healy), bulvární fotograf, se stane obětí brutálního napadení, když se jedné noci vrací domů. Zoufale se snaží vyrovnat s děsivým zážitkem, ale zdá se, že šrámy, které má na těle a hlavně na duši, se jen tak vyléčit nedají. Pomocí přátel i podpůrné skupiny se učí, že život jde dál, ovšem ne tak, jak ho znal. Paul postupně zjišťuje, že je jen skořápkou muže, kterým předtím byl a uzavírá se sám do sebe. Nakonec je schopen se soustředit pouze na jednu věc - najít kriminálníka, který zničil jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh o muži, který byl zlomyslně napadnut dvěmi zloději tím nejhůře možným způsobem vůbec! Kteří ho nejen zmlátili do bezvědomí, ale i vykastrovali ! Zruinovali ho Psychicky i emocionálně! Poté se těžce snaží postavit na vlastní Nohy! Vidíme změny hlavního hrdiny jak z tichého, stydlivého chlápka se stává opravdovéj Psychopat! Jakmile si ostříhá vlasy, sundá brýle, okamžitě je z něj Bad-face, že i mně lezl mráz po zádech! Neskutečný Herecký výkon! Posledních 10 minut jsou Šokující,strašné,vyrážející dech.. Jsou zde Násilné detajlní záběry,které nepřipraveného diváka mohou navždy poznamenat! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tvrdý, nekompromisný snímok o chlapíkovi, ktorého dobijú, dorežú a vykastrujú dvaja grázli a jeho postupnej duševnej premene. Snímok je o to dramatickejší, že vychádza z nepríjemnej reality okolo nás a udalostí, ktoré môžu číhať na každého bez výnimky. Tiež postupná premena hlavného hrdinu zo šedivej myšky až na "šialeného" agresora mi prišla ako niečo racionálne a logické, o to viac bol snímok depresívnejší a smutnejší, pričom jeho rozdelenie na kapitoly: strach, kontrola, hnev a pomsta vychádza z logickej psychologickej postupnosti ako obyčajne ľudia v takejto nepríjemnej situácii reagujú. Film má teda tendenciu diváka naplniť spravodlivým hnevom a držať chudákovi chlapíkovi palce až do samotného konca, aj napriek tomu, že nie je dvakrát príjemný. 85/100 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

DO JAKÉ MÍRY BYCHOM SE MĚLI CHRÁNIT A BRÁNIT PŘED NÁSILÍM?..... /// Nevím, jestli je to dobře, ale i Irsko má své pouliční bastardy. Paul měl tu čest je potkat. Když zjistí, že vypadat jako ,,metrouš“ mu je k hovnu, oholí hlavu a hledá možnosti, jak ze sebe udělat chlapa.... Film o problémech těla, duše a mozku, prostě o stavech, které přináší drsné přepadení. Snaha získat zpět kontrolu nad tělem, ale hlavně nad hlavou je více psychologická než akční. Ovšem postupně přituhuje a jestli rádi sledujete psychicky narušené jedince a čekáte na jejich selhání nebo – chcete li – logický řešení problému, budete spokojeni. Na Savage bych do kina asi nešel a přitom je zde hodně dobrýho evropskýho řemesla. Hlavní síla je ale v jeho uvěřitelnosti! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, kolik je v Irsku za ukousnutí nosu. (Roků v base, ne euro) 2.) Kolega užívá ,,Adrial“ a nechce říct proč. 3.) Prakticky poznám, že mezi píchnutím a říznutím je docela velkej rozdíl. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavé irské psychologické drama, jehož sdělením je obligátní upozornění na fakt, že nešvarem naší společnosti je to, že "násilí plodí násilí". SPOILER Ani vlastně nevím, zda se v závěru filmu Paul pomstí ONÉ dvojici výrostků, nebo to je pouze substituující duo, které se stane obětí jeho pomsty. Jenže ono je to jedno z několika důvodů. Paul je očividně psychicky nevyrovnaný jedinec (možná byl už před napadením a napadení samotné bylo jen spouští), který by měl podstoupit léčení, a tím pádem forma jeho pomsty nenabyla ryzí "čistoty". A tudíž je neomluvitelná. Je nebezpečný jak sobě, tak společnosti. Dalším důvodem je fakt, že už od třetiny filmu jsem čekal podobný závěr (a odhadoval jsem ho na obdobně krvavý) - tyhle snímky totiž často třičtvrtě času rozebírají psychologii postav, aby nakonec efektně film ukončili a diváka posadili na prdel. Já se tím nenechal "posadit", ale rozhodně filmu neodpírám jeho kvality. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama o chlápkovi, který nemá koule a to doslovně. Z počátku jsem u filmu usínal. Zakomplexovaná mánička navštěvuje svého nemocného otce. Pak se probudím a zjistím, že chlápek byl vykastrován. Zvolám "Ježíši já to prošvihl.". Protáčím film zpět. Za Boha tu kastraci nemůžu najít. Tak píši kolegům a ptám se, v které části je vidět ta kastrace? Dostává se mi odpověď, že kastrace tam není. Zvolám : "Kurva, tak celý film se mluví o kastraci a ona tam pak ani není vidět?" A to je film od 18 let přístupný? To si děláte prdel? Vždyť je to film o poseroutkovi, ze kterého se stal ještě větší magor. 30% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama