Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Výlet (S01E22)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1984, 10 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat odchádzajú z domu s plnými batohmi na pleciach a chystajú sa na výlet. Všetko naložia do automobilu a na mape si pozrú trasu, ktorú budú musieť absolvovať. Pred odjazdom sa ešte naposledy pokochajú obrázkami krásnej prírody čakajúcej ich v mieste cieľa ich cesty. Mat sa snaží naštartovať auto, ale výsledok je nulový. Ak chcú zažiť príjemné chvíle v lone prírody musia na aute nájsť závadu a odstrániť ju. (pravo)

(více)

Recenze (30)

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou zkušení trampové a tak chtějí vyrazit do neprozkoumané divočiny. Bohužel si jejich plechový miláček postavil hlavu a nechce nastartovat. Po několika opravách se auto, nebo spíš to co z něho zbylo, stává nepoužitelným a s výletem to začíná vypadat bledě. Naši staří známí se nevzdají a za pomoci svého důvtipu donutí přírodu přijít až k sobě do bytu. První polovina epizody je slabší, ale vytváření lesa bylo fajn. Celkově je to tedy průměr. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama