Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (290)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tato letní romantická komedie mě úplně minula. Dokáži sice pochopit, proč se někomu může líbit, na mě to ale nefunguje. Příběh je velmi jednoduchý, postavy nesympatické a humoru pomálu. Hanzlík i Kolářová si mnohokrát střihli lepší role, na vině je spíš slabý scénář. Více než dvě hvězdy za sebe dát nemůžu. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Lehoučká letní komedie. Hanzlík-perfektní vesnickej rebel, Kolářová-skvělá zamilovaná psycholožka. Nho a Vízner ? To je takový trénink na Saturnina. Prostě neškodná příjemná komedie na letní nedělní odpoledne, která je bohužel také z jedněch, které jsou nelítostně ždímány komerčními televizemi. Přitom, co se týká režie, jedná se podle mě o průměrný film. Což asi ale při neustálém opakování tohoto snímku nehraje roli. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jaromír Hanzlík hraje klasického hejska a přesně toho chlapa, jaký má být. Oldřich Vízner hraje typického vysokoškoláka a přesně toho chlapa, jaký nemá být. A Kolářová to má vše u prdele. Tedy až do chvíle, kdy i Vízner projeví zájem o jinou ženskou. Příjemná letní komedie o mileneckém trojúhelníku rozlišných charakterů. [14626. hodnocení, 255. komentář, 73%] ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Léto s kovbojem" bohužiaľ nie je žiaden americký western, akoby mohol názov napovedať. Je to blbá česká romantická komédia, ktorej vôbec nemôžem prísť na chuť. Dal som tomuto snímku už viac krát šancu, ale vždy ma to po chvíli začalo nudiť. Jaromír Hanzlík v úlohe buranského playboya je otravný, neznesiteľný a miestami až trapný. Tak isto aj škaredá, okuliarnatá Daniela Kolářová mi je silne nesympatická. Vytvorili spolu jednu z najprotivnejších filmových mileneckých dvojíc. ** ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu se pro mě stane asi další srdcová záležitost. Je tu perfektně nastíněný kontrast hošíka a chlapa. Přestože ne vždycky je takový chlap vnímavý a citlivý, ale ohleduplný je stále a navíc je schopen se o svoje děvče postarat. Kdyby nebyl, nemohl by se na sebe podívat. A i když takový chlap nenabídne spoustu peněz a obrovský nablýskaný palác jako hošík z dobré rodiny, dívka s ním bude radši, protože jeho silná osobnost jí bude vždycky oporou... "Pro trochu lásky šel bych světa kraj." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • V záběru, kdy Doubravka (Daniela Kolářová) přichází do chatky a Bobo (Oldřich Vízner) dělá stojku na hlavě, má pod hlavou složku papírů – skripta. V dalším záběru, když stojku ukončuje, pod hlavou žádná skripta nemá. (horskejvlk)
  • Daniela Kolářová, představitelka Doubravky přizanala, že snímek viděla pouze 2krát. (M.B)

Reklama

Reklama