Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (571)

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak sa mi zdá, že čím je Vanessa Paradis staršia, tým to s ňou ide z kopca. Kde sú tie časy sexi krásky 90. rokov? Asi niekde v nenávratne. Chcelo to nejakú inú, viac romanticky pôvabnejšiu a krajšiu slečnu... Ide o klasický romantický príbeh o švárnom junákovi s netradičnou prácou a zakliatej princeznej, ktorý síce nenudil a miestami bol aj celkom zábavný, no zato bol plný hovadiniek a ku koncu aj trápneho klišé, ale tak trápneho, že som musel privierať oči. Keď začal chalan pred dievčinkou tancovať ten hriešny tanec, tak ma už skoro vykotilo. Ale nasmial som sa, aspoň. Vlastne celý film je trápnosť premenená na vtip, a z tohto pohľadu je to celkom zábava. 55/100 ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zábavná romantická komedie se bohužel stala raritou, takže si tyhle mimořádné úkazy musíme hýčkat. Už samotné povolání profesionálního bořiče vztahů má slušný komediální potenciál. Když pak hlavnímu hrdinovi postavíte do cesty šťastně zamilovanou ženu s prakticky dokonalým snoubencem a donutíte ho, aby se snažil, jako by mu šlo o život, je o zábavu postaráno. Vanessa Paradis je stále stejně sladká a Romain Duris opět potvrzuje svůj komediální talent. A pěkně to mezi nimi jiskří. Manželská dvojice hrdinových pomocníků pak úspěšně vymazává potenciální hluchá místa a je neselhávajícím zdrojem humoru. Bravo! ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Smala jsem se vic nez u vetsiny americkych romantickych komedii. A i ta francouština je osvěžující změna. A tak jak Expendables bohate teži ze všech kliše akčního žánru, tak tohle těží ze všech kliše romantických komedií tak, až to zavání parodií. Ale nelze se nebavit, obzvláště ve chvíli, kdy Romain Duris se snaží napodobit Patricka Schwayziho... ty jeho otočky na kolenou dostaly v sedadle do kolen i mě :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V každém případě ho políbila........ Profesionální tým pro záchranu lidských srdcí v akci. Pomáhat nešťastným párům aby se prostě nevzaly je možná trochu podivná práce, ale je to práce. Jenže pokud začnete mísit profesionalitu s vlastní zamilovaností, začnou být problémy skoro neřešitelné. Naštěstí je to komedie a tak té brutality tam moc není. Okolo 41 minuty sledují Alex (Romain Duris) a Juliette (Vanessa Paradis) na dvd film Hříšný tanec, který je vlastně v tomto příběhu několikrát k vidění. V příběhu se mi vůbec nelíbila Sofie (Héléna Noguerra), působí hodně neurvala až humusácky a její parodie na nymfomanku je trapná. Je to o (k)lamu a o lži, ale pravdu má každý ve svém srdci a jen na jedinci, jak se s tím vypořádat. CITÁT - Budu improvizovat........ Příjemná, ke konci trochu přislazená komedie, která nikoho neurazí, ale možná už ji nikdy nebudete chtít vidět. Jdu si pustit Hříšný tanec. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama