Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Diskuze

paajosheek

paajosheek (hodnocení, recenze)

ta mezírka z ní nedělá tuctovou krasavici, kterých je všude mraky... myslím, že film měl mimo jiné poukázat na pokrytectví v dnešní době... a bez urážky, spousta lidí se ozvala hlavně na tu "mezírku"...  vanessa krásná, romain skvělý, nápad výborný, mně se film líbil velice... :-)

chaoss.ca

chaoss.ca (hodnocení, recenze)

Já teda na tyhle filmy moc nejsem, ale když už to bylo v televizi a venku hnusně, tak proč né. A nečekaně se mi to celkem zalíbilo :) i přes mezeru Vanessy Paradis :D

P. S. Nebýt Durise, tak nevím jestli bych to vydržela do konce.

Suzan999

Suzan999 (hodnocení, recenze)

Vůbec mi neseděli herci... a nejméně ta slečna s tou mezírkou mezi zuby - opravdu mi to nepřišlo ani sexy, to nebyla mezírka, ale mezera... furt sem se na to musela soustředit :-/ a přitom by jinak byla i celkem hezká...  ale prostě celkově mi byla nesympatická a zkazila mi celkový dojem z filmu :-/

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Zezačátku se mi ten film moc nezdál, musím ale uznat že se to celkem rozjelo a já se slušně bavil. Pohodová a vkusná komedie.

x-davidek

x-davidek (hodnocení, recenze)

Jo tak tahle snůžka humoru a lží přecházející v lásku je podařený film, není možné tento film srovnávat s realitou, ale rád si ho pustím kdykoliv znovu, v neděli po obědě když nebude hokej, Je to pohoda, hromada srandovní scének, mě to bavilo, ale asi bych vyměnil Vanessu, nepatří zrovna k mým sexy idolům, ovšem nutno podotknout, že to zahrála dobře :-) A Romain Duris velmi potěšil, než sem na tento film vyrazil měl sem obavy právě z jeho hereckého umění, ale opak byl pravdou.

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

Slátánina lží a emocí a kopie amerických romantických pseudokomedii.

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

Film ma nesklamal ani v najmenšom. Bol príjemne poprepletaný peknými skladbami. A scéna, kde hlavní hrdinovia tancujú na záverečnú skladbu z HRIEŠNEHO TANCA, tak tá scéna je priam skvostná. Okrem iného vo filme odzneli až dve piesne z Hriešneho tanca, čiže oplatí sa to vidieť v kinosále, kde je ozvučenie predsa len lepšie ako doma. Dávam 4 hviezdičky.

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

.. pobavilo... zlatý film :] .. konečne žiadna cukrvata ako z "holyuudu" v poslednej dobe

Alfie84

Alfie84 (hodnocení, recenze)

Tento film je naprosto bez chyby! Má humor, charismatické herce a eleganci! Nevíte někdo název písničky od Geogre Michael, která zní, když si jí hrdinové pobrukují v autě???

Reklama

Reklama