Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Neškodný detský film o chlapcovi Gregovi, ktorý sa chce stať najpopulárnejším na skole. Čím viac sa snaží, tým menej mu to vychádza, je dosť sebecký a je schopný podrazit kamaráta. Na môj vkus je na to trochu malý. Greg až tak sympatický nie je, to kamarát Rowley je rozkošný. Veľa humoru tu nie je, ale je to celkom pohoda. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nejsem obeznámen s předlohou a ani fakt, že podobné dětské komedie příliš nemusím filmu také moc nepomůže. Kdyby byly epizody ze života hlavního hrdiny alespoň vtipné, neřeknu ani slovo. V pokračování tak snad tvůrci tento fakt napraví. Ještě že se na obrazovce párkrát objevila Chloe Moretz, díky které nemusím v hodnocení sahat pro nejnižší mety. Když Diary of a Wimpy Kid přeskočíte, žádnou větší chybu neuděláte. Film nestojí ani za delší komentář. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší pecku! Místo toho jedna trapárna za druhou, včetně chování postav, ale ok jsou na základce! Greg je asi nejvíc trotl na světě a co víc, má kolem sebe i nehorázné nuly za kámoše! To se ovšem změní ve chvíli, kdy jeho kamarádovi způsobí úraz ruky, kterou si zlomí a najednou si ho každí všímá. Čím víc zpřádá své plány ve zvíšení reputace oblíbenosti, tím se stává méně ceným a oblíbeným! Jednoho dne mu dojde, jak kamaráda zradil a vše se mu snaží vrátit, kdy se za něj postaví před dav dětí a vezmu vinu snědeného sýra na sebe! Opět jsou z nich nejlepší kámoši a vzhledem k tomuto závěru, bude dobře navazovat dvojka! 45% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takhle, neberte ty 2* tak, že je ten film špatný, on se docela dá, vlastně se na něj dá celkem v pohodě podívat, problém je ale v tom, že to vůbec není zábavné. Tak asi dvě, tři scény jsou dobré, ale ten zbytek je buď trapný, fekální (a toho tu není málo), nevtipný nebo mnohokrát opakovaný (divadelní představení, kde hlavní hrdina hraje strom, to už bylo snad úplně všude...). A právě u tohodle filmu by se měl člověk bavit, ale jestli fakt člověk není děcko, tak se prostě moc nezasměje, max tak pousměje. Jinak je to ale i poutavé, takže nemůžu říct, že bych se u toho bůhvíjak nudil, ale zábavné to fakt nebylo, dějově to je vlastně jenom sled scén ze života Grega, který je takový průměrný kluk, co se neustále blbě rozhoduje, ale vše dopadne dobře, jak jinak. Podívat se na to dá, ale podívaná to je hlavně pro děcka a na můj vkus je taková až moc dětinská. 2* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Všechny děti na konkurzu na školní hru zpívali svým vlastním hlasem. (HellFire)
  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)

Reklama

Reklama