foto

Peter New

  • nar. 30.10.1971 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 My Little Pony: Best Gift Ever (TV film)
2017 1922
My Little Pony Film
WoodMan
2015 Jim Henson's Turkey Hollow (TV film)
2014 Barbie Perlová princezna
My Little Pony: Equestria Girls II
2013 My Little Pony: Equestria Girls
2012 The Movie Out Here
2011 Sunflower Hour
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Deník slabocha
The Search for Santa Paws
2009 Barbie uvádí Thumbelina
Imaginárium Dr. Parnasse
Kick Me Down
2008 L: Change the World
Ztracený poklad Aztéků (TV film)
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Taming Tammy
2006 The Tooth Fairy
Černé Vánoce
2004 Lucky Stars
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
Truth About Miranda, The
2003 Agent Cody Banks
Delikátní umění parkování
Mužská záležitost
2002 Greenmail
2001 Elita

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
2017 Chuckovy možnosti (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Some Like It Hot Mess (S03E06)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Byt 6B (S03E14)
2010 Mr Young (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Luthor (S10E10)
2009 T-Rex Express (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Něco na té Miře je (S02E11)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Narušená síť (S09E16)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 Point Blank (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 WoodMan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace