Reklama

Reklama

Stonehenge apokalypsa

(TV film)
  • Česko Apokalypsa ze Stonehenge (více)

Když skupinka archeologů vykope lidskou kostru poblíž historického památníku Stonehenge, zároveň objeví staré unikátní zařízení ukryté pod skalním podložím. Náhodou toto zařízení spustí a tím začne řetězec událostí, které mohou dost dobře zapříčinit konec světa jak ho známe. Konspirační teoretik a rozhlasový moderátor, Dr. Jacob Glaser, věří v neznámé. Po silném elektromagnetickém výbuchu spěchá do Stonehenge ve víře, že tam nalezne klíč. S každou novou elektromagnetickou prasklinou se šíří zemětřesení a sopečné erupce hrozí zničit planetu. Jak se vědci snaží pochopit kataklyzmatické události, musí Jacob najít způsob, jak apokalypsu ze Stonehenge zastavit. (Intersonic)

(více)

Recenze (39)

Nail 

všechny recenze uživatele

Nic extra jsem od toho nečekal. Když jsem eště zjistil, že v tom nemá prsty Asylum tak jsem se docela těšil co z toho vyleze. Námět vcelku zajímavé, provedení však mnohem horší i efekty stály za starou belu. Co se musí nechat tak mě překvapili výkony herců, které bych zařadil někam k průměru. Celkověbych tomu dal něco kolem 30%. Jo co mě teda dost pobavilo tak v dabingu, průvodkyně na začátku filmu a její ustavičné "och, och, och" to mě doslova a do písmene rozsekalo :-D ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Takový roztomile hloupý film. Namixujeme katastrofu s Indiana Jonesem, přidáme hrozné herce, celkem zajímavý námět, nesmyslný scénář a dostaneme film na sobotní odpoledne u TV Nova. Ale je pravdou, že je to pořád o chlup kvalitnější než ty katastrofické megafilmy na víkend, které jsou plné záplav, zemětřesení, tornád, bouří a já nevím čeho všeho. ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrej, vysoký Trololo potenciál, ale nemá to šťávu. Místy kvalitní zábava, ale pozornost to moc neudrží. Není ovšem marné si na promítání přivést nějaké archeology. Ovšem pozor: přivázat! Utíkají... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes je budenie zo sna sprevádzané spomienkami na násilné prinútené sledovanie sexuálnych orgií druidov. Starcov, ktorí v strede nejakého šutru rozprávali o prvých zážitkoch. Hororové scény ako v Skull and Bones s Bushom vo vedení. Teraz po x-rokoch a mojom spráchnivenom tele a lá Highlander sa prebúdza Stonehenge. Ukazuje silu, hltí civilizáciú...vyčíta jej bytie a uráža nás. Odpor narastá...Chcem plagát Danyho Craiga... (videné 30.07.2015, HDrip) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická sra*ka, který existuje dvacet tisíc a nikoho nezajímají. Nikdo neví, proč se točí, nikdo neví, proč do toho "herci" jdou z vlastní vůle. Podívejte se na jakýkoliv můj komentář k podobnému filmu a můžete si to přidat i tady k tomu. Je to hloupý, blbý, neskutečně nudný, neskutečně dlouhý (i těch 87 minut je fuška přežít), a neskutečně nezábavný. ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

No paráda! Stonehenge na paloučku poskládaný z nevyužitých šutrů místního kamenolomu má v úmyslu zničit svět. Už jsem si jen říkal teď se ješte rozhodněte shodit na Stonehenge atomovku a nasadíte tomu korunku. S hrůzou jsem zjistil, že ta největší možná demence se potvrdila. Červeným tlačítkem v horní časti dálkového ovladače vypněte televizní přijímač. Proveďte očistu těla a dutiny ústní. Uložte se ke spánku a zkuste myslet na něco hezkého. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný katastrofický film, kdy "vynikají" špatné digitální triky, naivní dialogy, námět není také originální. Hlášky, které hlásí operátorka okolo   stojícím udiveným generálům jako   "Střední východ hlásí stav nouze"   nebo "Středozemní moře zaplavuje   Egypt", mě přes vážnost filmové situace   přiměly k úsměvu. Fandům sci-fi nebo   katastrofických filmů opravu nedoporučuji.   Příště si raději podesáté pustím Blízká   setkání, Drtivý dopad nebo Den nezávislosti ()

void 

všechny recenze uživatele

Hehe, rozkošně blboučký film. Atmosférou podobné televizním katastrofickým filmům o záplavách, tornádech, ničivých virech... Jinak nápad vskutku zajímavý, zápletka již nevyvedena a samotné provedení taková malá katastrofa. Klasicky: dobrý relax na páteční večer, špatné herecké výkony [Misha Collins se myslím našel v rolích bezemotivních frajerských sucharů a takovýto "civil", který zde předvádí, je v jeho podání docela nuda], no a ty efekty... v tomto světle se najednou Xena a Herkules nejeví tak neohrabané a nemožně levně! Koukat se na to +/- dá, ale nevidět to, mohl mít člověk 90 minut k dobru a využít je efektivněji - třeba koukat do zdi... ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Typický béčkový produkt, ale zase ne tak hrozný, jak vypadá. Ve Stonehenge vědci náhodou objeví tajemné zařízení, které se nešťastnou náhodou spustí a zpopelní všechny přítomné turisty. A nezůstane jen přitom, jak vědci postupně zjišťují, Stonehange je propojeno s dalšími místy na Zemi a nalezené zařízení spouští v různých místech jednu katastrofu za druhou. A katastrofa hrozí celé Zemi. Ještě že je tu Dr. Jacob Glaser, stoupenec konspiračních teorií, který jako první přijde na souvislost mezi Stonehange a katastrofou na druhé straně světa. Katastrof začíná přibývat, čas se krátí, a Dr. Jacob Glaser se stává poslední nadějí. Musí najít druhou část zařízení, která funguje jako vypínač. A když se mu to podaří, objeví se banda magorů, která věří, že svět musí být zničen a oni jsou ti vyvolení, kteří dají lidstvu nový začátek. ()

Destiny65 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože za co elektrizující Stonehenge, pyramida kdesi pod zemí která je jedinou možností na záchranu lidstva avšak nedostane se tam nikdo kdo nemá V.I.P. vstupenku od šíleného fanatika. Tady opravdu chyběla už jen Godzila ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Pak že stavba pyramid je dlouhá a náročná. Houby. Vyroste ze země za pár desítek sekund. Závěr: nedoporučuji. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Je až podivuhodné, jak mají filmy poslední dobou tradici, mít uchvátný začátek, který vás okamžitě zaujme a vtáhne, myšlenku, která je zajímavá sama o sobě (třeba to s tou terraformací) a ani kvalita efektů mi nevadila, ale vždy od půlky začne místo vrcholení vršit jednu kravinu za druhou. (Pseudo)romantika naroubovaná pitoměji, než v béčkovém romanťáku, přehrávající fanatik, který by zasloužil zlatou malinu (a to přehrávání odsuzuji málokdy) a podobných věcí bych našel povícero. Škoda, dost mě to zklamalo. ()

Carmen001 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ty rozumy, co z hlavních představitelů padaly.... to se nedalo dokoukat... Věřím, že do konce se nic nezměnilo :) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Film má zajímavý příběh, ale příšerné efekty. Herecké výkony průměrné. Poznámka: Občas se i zasmějete, jak příšerné jsou triky a počítačové efekty. Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

basslon odpad!

všechny recenze uživatele

Konec světa,vyvolení,zkáza,mimozemšťani... Klasicka náplň dnešního "béčkového" katastrofického filmu... Doopravdy nemám rád béčkové filmy které si o sobě myslí jaký hit z nich bude hit... ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Velký "badabum". Tvůrce snad ani neviděl, jak Stonehenge a terén okolo něj vypadá. Ty počítačový animace byly natolik mizerný, že jsem čekal místo armády tanky z WoT. Přesto se člověk pobavil. Smrtelně vážně tváře, naprosto seriozně míněné "vědecké" úvahy. Ostře chráněný prostor na holé planině, kde armáda ne jednou přehledne civila atd atd. Nesmyslů je tu plno. ()

Reklama

Reklama