Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Fraktální odpad!

všechny recenze uživatele

Běžně nehejtuju...Dneska jsem ale viděl zprávy na Primě(ani ne celý), radši bych aby na zeměkouli spadl meteorit který by ji zničil a na ten by spadl další meteorit kterej by zničil ten co zničil Zemi. , než si je pustit znovu. Krimizprávy- koncentrované zlo . ViP- blbost pro PiPky. Zprávy z vili- To si dělaj PRDEL? Davaj tam vůbec ještě sport a klasický (ač aušusový) zpravodajství jako na Nově? ...ty hraný zcénky vyloženě nechutně upravený počítačem?.... zvracim, ani jsem nestihl doběhnout k zachodové míse... Nejsmutnější je že je to obraz naší společnosti a zároveń ji to formuje tak,že se dál topí do sraček.... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky prostě musím dát. Ne, že by zprávy plné bouraček a dalších neštěstí pro mne představovali novinářský vrchol, ale proto, že musím ocenit, jak to dělá v posledním roce Prima dobře. Rozdělení zpráv na normální, krimi a VIP, přičemž je naprosto upozaděn sport. Každému se to nezdálo a teď všichni vidí, jak to funguje. ()

Reklama

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Lepší než Nova, ale to je většinou vše ... Začínali pěkně, ale teď? Manipulace s divákem stejně jako na Nově. Neobjektivní reportáže postavené jen a jen populisticky... Většinou tedy proti vládě a proti prezidentovi,,, Odpad! Ty dvě hvězdy ... to je jen kvůli srovnání s jinými relacemi. Jo! A jestli se chcete na večer pěkně vystresovat, tak si pusťte Krimi zprávy :) ()

P_Soar odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nejsou žádné zprávy, ale jen změť přihlouplých reportáží(či snad instruktáží?), černé kroniky a "zajímavostí" ze showbusinessu se stopovým množstvím informací. Mě na tom vždy udiví a znechutí ten vemlouvavý hlas redaktorů - jakýchsi novodobých kněží -, kteří nám neustále radí, co a jak máme a nemáme dělat, na co si dávat pozor, co cítit a co si myslet. Ano, je to vlastně náhrada "bohoslužby", ovšem náhrada sloužená idioty pro ještě větší idioty dřepící u televizí, "bohoslužba", která ducha nepovznáší, ale otupuje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Asi ani nepoznám českú alebo slovenskú súkromnú, televíznu stanicu, mimo vysoko profesionálnej TA3, ktorá by poskytovala svojim divákom objektívne, vyvážené spravodajstvo. Hlavné spravodajsko-publicistické relácie komerčných televízií sú zväčša len zhlukom hodne povrchných informácií zo svetovej a domácej politiky, mediálne nafúknutých káuz a afér, čo je pokaždé dolpnené hojnou mierou násilia, ľudského zúfalstva, prírodnými katastrofami, dopravnými nehodami a roztomilými sprostosťami na záver. Presne také sú aj "Zprávy TV Prima". * ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama