Reklama

Reklama

Take This Waltz

  • Kanada Take This Waltz (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vtipný, hořkosladký film o jednom milostném trojúhelníku. Margot (Michelle Williams) zjišťuje, že na vztazích ze všeho nejvíc zbožňuje líbánky. Jenže je už pět let vdaná. Co se stane, když na služební cestě potká zajímavého muže, který, jak se nakonec ukáže, je její soused? Trocha flirtování se zvrhne v trochu něco víc a na světě je velké životní dilema a nutnost vybrat si mezi dvěma rozdílnými druhy lásky. (Traffic)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (88)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Může se Vám zdát, že máte šťastné spokojené manželství, nehádáte se, po pěti letech si navzájem říkáte, jak druhého miluje a stejně tohle všechno zdaleka nemusí stačit. Stačí jedno náhodné setkání a tenhle všechen na první pohled pěkný, manželský život, ten je rázem v ohrožení. Tomu všemu vévodí bezpochyby herecký výkon Michelle Williams, která hlavní hrdince dokázala vtisknout, opravdu vše, co se vtisknout dalo. Nejistotu, strach, zmatenost, ale také touhu a hlavně naprosto přirozený herecký výkon jedné mladé ženy, která možná zase až tak není šťastná, jak to na první pohled vypadá. Take this Walt je obyčejný příběh, kterých je kolem nás v dnešní době určitě spousta, příběh který se může stát každému z nás, i když se budete snažit sebevíc. A kdybych ho měl popsat jedním slovem, použil bych název sladko-hořký, to vystihuje podle mě tenhle zdařilý film naprosto přesně. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica. Fakt dobre napísaná a s výbornými hercami (okrem Sarah Silverman, ktorá v záverečnom výstupe solídne vypadáva z role), ale stále iba červená knižnica. Nudne priemerná ženuška je nespokojná v zdanlivo dokonalom manželstve. Chce niečo viac, aj keď nevie čo. A získa dojem, že jej to môže poskytnúť seriálovo štramácky sused. Tak si rozdrbe manželstvo, zlomí srdce pohodovému manželovi a odíde v ústrety ohnivému západu slnka. Koniec, happy-end, hlavne že sa diváčky v hrdinke našli. Zííííííííííííííív. ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

Oceňuju, že ty nejdůležitější chvíle jsou podány bez řečí jen hereckými výkony. Tolik scén, kdy se nálada z čirého optimismu přelévá do skepse a zpět, až se motá hlava (myšleno kladně). Z filmu je možno si odnést několikero poznatků a závěrů - které jdou i proti sobě - ale ani v životě nemáte nic černobíle. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,A ROZHODLA JSEM SE, JELIKOŽ JSEM DOSPĚLÁ, ŽE SE NEBUDU PODDÁVAT CHVILKOVÉ MELANCHOLII, TEDY CHVÍLÍM, ANIŽ BYCH VĚDĚLA JAK A PROČ, A NEROZVÁŽNĚ JIM PODLEHLA....“ /// To si takhle ,,taťka“ pro samou lásku (páč vaří kuře) nevšimne, že se mu vedle v baráku usadila škodná. Zato ,,mamka“ si všimne, že touží po něčem jiným, páč to všední nějak zestárlo. A tak si to tam mezi něma jiskří (nojo, Rogena bych asi vynechal…) a Sarah Polley mě nechává nahlídnout do ženský duše, aneb po čem ženy touží II (dvě). Ze života. Tak to kurva chodí a jestli jste to neprožili sami, tak se na to aspoň podívejte. Michelle je tak vobyčejná a její nevinej pohled plachý srny v kombinaci s líbezností a šukáním je smrtelnej. ,,Miluji tě.“ … ,,Miluji tě.“ (Kdo a koho teď nehraje roli.) Film o vtazích, jak ho dokáže natočit jen ženská (jasně, chlapáci nemaj na vztahy čas, páč se flákaj). Žádný hledání Nouzovýho východu. Jen vo touze nezaseknout se v prázdnotě. Vztahová romantika, rozchodová romantika, jiskření, touha, velká porce lásky, lásky, lásky a lásky, vnitřní napětí vlastního rozhodnutí, očekávání …. nejsu moc na ty vztahy, ale tady mi to připadá jako ŽIVOT. A taky si nemyslím, že všechno se vyřeší jediným správným krokem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc bych chtěl vidět bobra Michelle Williams. 2.) S manželem spolu chodíme na večeři, proto abychom jedli (romantika je pro blbce a hlad je hlad…). 3.) 5. srpna 2040 ve 14:00 mám spicha s nějakou buchtou. 4.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(139/2012, DVDRip) / Tak toto teda určite nie.Prvú polhodinu som si myslel, že jediné možné vysvetlenie toho čo sa vo filme deje bude to, že sa jedná o nejakých psychicky postihnutých ľudí. Ďaľšiu polhodinu som rozmýšlal, či sa náhodou u mňa neprejavuje nejaká psychická porucha. Chápem, že ide o film, ale preboha, to čo bolo za postavy, to čo sa nezmysly sa dejú v tomto filme? Toto má asi byť nejaký pokus o originalitu, bohužiaľ ju ale ocenia asi iba intelektuálni onanisti alebo filmový masochisti. Rozhodne sa nejedná o vtipný film, a rozhodne ho tiež neodporúčam bežným filmovým konzumentom. Prevažné množstvo pozitívnych komentov je asi následok toho, že väčšina divákov nemalo šajnu čo to vlastne videli. (0/10) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastian v roce 2011 byla Sarah Polley s filmem nominována na cenu pro nejlepší film. (dainio)
  • Z festivalu Vancouver Film Critics Circle 2012 si Michelle Williams odensla cenu pro nejlepší herečku v kanadském filmu. Seth Rogen byl současně nominován na cenu pro nejlepšího vedlejšího herce v kanadském filmu (dainio)
  • Každý "outfit", ktorý má Margot (Michelle Williams)  na sebe, obsahuje aspoň kúsok oranžovej farby. (Fanita)

Reklama

Reklama