Reklama

Reklama

Take This Waltz

  • Kanada Take This Waltz (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vtipný, hořkosladký film o jednom milostném trojúhelníku. Margot (Michelle Williams) zjišťuje, že na vztazích ze všeho nejvíc zbožňuje líbánky. Jenže je už pět let vdaná. Co se stane, když na služební cestě potká zajímavého muže, který, jak se nakonec ukáže, je její soused? Trocha flirtování se zvrhne v trochu něco víc a na světě je velké životní dilema a nutnost vybrat si mezi dvěma rozdílnými druhy lásky. (Traffic)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (88)

kareen 

všechny recenze uživatele

Mám strašně ráda Michelle Williams, protože její hrdinky jsou z masa a kostí, její pohled vždy říká: ano i já toužím po krásném romantickém vztahu, ale zároveň žiju v reálném světě, už jsem toho prožila příliš, abych nevěděla, že vztahy dokáží být bolestné a svými rozhodnutími mohu mnohdy ublížit nejen blízkému člověku, ale dokonce i sama sobě. A právě proto si ji neumím představit v nekomplikované, povrchní romantické komedii, protože tam by svou opravdovostí působila jako pěst na oko. Což naštěstí není případ tohoto filmu, ten je svým příjemně civilním laděním o hodně bližší jejímu naturelu a přirozenému herectví. Take this waltz je sice spíš drama než komedie, ale disponuje některými vtipnými a trefnými dialogy a také výbornou hudbou, Leonard Cohen je volba, která nikdy nezklame. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Do polovice filmu som si myslela, že som našla film, ktorý by mohol patriť do mojej top desiatky. Krásny, naivný, milý, erotický. Od polovice som už len čakala ako vyriešite ten problém života, ako vyriešite to neustále túženie ženy po niečom, čo nemôže mať....? Pozor Spoiler: Tie trojky mi úplne zabili nádhernú atmosféru filmu...pokazené... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí to porovnáva s filmom Blue Valentine, ktorý ma teda absolútne nezaujal, takže som bol zvedavý. Tento film bol ale o triedu lepší a možno tomu dopomohol práve ten humor a niekoľko celkom dojemných scén (Blue Valentine mi predsa len prišiel taký surovší). Napriek tomu ale ani Take This Waltz nesplnilo počiatočné očakávania. Rola Margot (Michelle Williams) mi pripomínala Bridget Jones. Taktiež to bola žena, ktorá v podstate nevie čo sama chce, balansuje na hrane rozhodnutí, ktoré môžu výrazne zmeniť jej život, a k tomu sa jej darilo sa často aj spoločensky strápniť. Akurát, že Margot bola oveľa sebavedomejšia a keď sa to tak vezme aj poriadna mrcha... Myslím, že myšlienka milostného trojuholníka by sa dala spracovať aj oveľa lepšie ako v tomto prípade. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Po Blue Valentine další film s Michelle Williams, co je vztahovkou s lidmi, kteří by spolu vůbec žádný vztah mít neměli, protože se chovají absolutně nemožně a člověk je má chuť každou chvíli profackovat. Tentokrát je tu za hlavního padoucha Michelle Williams, která má v sobě tolik lásky, že se v konečným důsledku chová neskutečně hnusně k oběma svým chlapům, co tu po vzoru Twilightu slintají nad holkou, která za to ani nestojí. Každopádně je tu pár pohodových scén (kde nehraje prim ten trapný milostný trojúhleník) a hlavně dobře vybraná hudba. Jinak hrůza. (4/10) ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(139/2012, DVDRip) / Tak toto teda určite nie.Prvú polhodinu som si myslel, že jediné možné vysvetlenie toho čo sa vo filme deje bude to, že sa jedná o nejakých psychicky postihnutých ľudí. Ďaľšiu polhodinu som rozmýšlal, či sa náhodou u mňa neprejavuje nejaká psychická porucha. Chápem, že ide o film, ale preboha, to čo bolo za postavy, to čo sa nezmysly sa dejú v tomto filme? Toto má asi byť nejaký pokus o originalitu, bohužiaľ ju ale ocenia asi iba intelektuálni onanisti alebo filmový masochisti. Rozhodne sa nejedná o vtipný film, a rozhodne ho tiež neodporúčam bežným filmovým konzumentom. Prevažné množstvo pozitívnych komentov je asi následok toho, že väčšina divákov nemalo šajnu čo to vlastne videli. (0/10) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Každý "outfit", ktorý má Margot (Michelle Williams)  na sebe, obsahuje aspoň kúsok oranžovej farby. (Fanita)
  • Na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastian v roce 2011 byla Sarah Polley s filmem nominována na cenu pro nejlepší film. (dainio)
  • Z festivalu Vancouver Film Critics Circle 2012 si Michelle Williams odensla cenu pro nejlepší herečku v kanadském filmu. Seth Rogen byl současně nominován na cenu pro nejlepšího vedlejšího herce v kanadském filmu (dainio)

Reklama

Reklama