Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Jsem vcelku rád, že se DC rozhodli jít touto potemnělou cestou, kde už netočí pouze animáky pro děti ve stylu starých supermanů nebo wonder woman, ale trošku zamotají nám staré známé stereotypy... Nightshade a Red Hood jsou pokračováním fenoménu, který mě opravdu mile překvapil... Prozatím jeden z nejlepších Batmanů... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkná gothamovka, moc pěkná. Samozřejmě pro pokročilé nebo alespoň pro ty, kteří slyší na Nightwinga a Robin pro ně není jen ten jeden Boy Wonder. Scénář je skvělý, atmosféra graguje, člověk si pošušňá Jokera a celé je to naprosto vymakané. Hlavně prolínání reality a flashbacků. Dabing bolí jen v případě "Černého maskouna" (!). ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Filmy o Batmanovi měly a vždy budou mít jednu chybu, nejzajímavější pro diváky je vždy začátek celé Barmanovské historie a poté klasické téma jeden (dva) padouch proti Batmanovi a jeho bandě hrdinů. Batmanova historie je ale barvitější, má mnoho výkladů a verzí a já se v tom víceméně vůbec neorientuji, komiksy totiž nečtu a z kusých informací na internetu je to vždy takové polovičaté. Tenhle film se pouští právě do těchto vod, není to klasické schéma, ale od diváka očekává jisté kusé informace z Batman univerza. Jde o animák který vás zasvětí do historie a vývoje jednoho z nejoblíbenějších hrdinů a to se mi líbí. To vše ve velice působivé animaci a dostáváme opravdu dobrý film. Já se bavil od začátku do konce a z obrazovky nespustil oči. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý animák. SUPERMAN: DOOMSDAY sa mi páčil trochu viac, ale inak vyrovnané skóre. Slušná dávka temnoty (nielen obrazovej aj psychologickej), kvantum akcie, neodolateľné Jokerove hlášky. Trochu na škodu (aj keď vyznávačov série to určite poteší) je množstvo postáv, ktoré sú tam často len preto, že ich poznáme a nič dôležité nestihnú spraviť (a niekoľko ďalších je aspoň slovne spomenutých). Píbeh by sa dal určite prepracovať na celovečerák a potom by mierna gulášovitosť určite zmizla. Solidný nasledovateľ Nolanových Batmanov... ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Parádní animák s Batmanem nabušený akcí, super hudbou a dobře zpracovanými bojovými scénami. Batman vs. Red Hood má taky dost dobrý děj, který člověka chytne. Joker je tu hodně dobře vystižený jako šílenec. Black Mask ? No tak to je naprostý magor. Naprostý nervák co po každé zničené dodávce Red Hoodem zmlátí kohokoliv koho potká. Každopádně kdyby se tohle rozhodl natočit Nolan tak si myslím, že by to byla pecka. I když to co s Temným rytířem už natočil stačí. Tohle by však byla pěkná třešnička na dortu. Ta se nám však objeví letos v kinech v podobě The Dark Knight Rises. 100% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Toto je poprvé, co je vyprávěn v některém z filmů či seriálů DC Comics příběh Jasona Todda, druhého Robina. (Caszidy)
  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)

Reklama

Reklama