Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

zekkx 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé filmy, přesto nevím, co si o Win Win myslet. Na drama málo dramatické, na komedii málo humorné. Silné 3* ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Opět další důkaz, že nezávislé, malé a nenápadné filmy mají větší sílu a hloubku než tuctové "popcorn" filmy a blockbustery. Připočtěte si k tomu výtečného Paula Giamattiho (jeden z mých TOP herců) a máte vynikající drama-komedii. Neprosperující advokát Mike kvůli tíživé finanční situaci, udělá podvod na opatrovnictví. Pak mu do života přijde mladík, jenž je zdatný v zápasech a vzpruží Mikovo mužstvo. Asi první hodinu se děj točí kolem těchto dvou záležitostí a místami to i připadá jako lehounká sportovní komedie. V dalších minutách se ale vše obrátí a dostane na dramatickou linii, když přijíždí mladíkova matka. Film lze jenom doporučit. Pro všechny závisláky na nezávislých filmech. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Win Win je jeden z těch velmi příjemných Amerických nezávislých filmů. V poslední době je vyhledávám, protože člověk tam najde kromě myšlenky taky velmi dobré herecké výkony, a většinou originální příběh a zápletku. Zde to tak přesně bylo, navíc další věc kterou musím ocenit je, že každá postava měla své dobré a špatné vlastnosti, a nikdo se nám neukazoval jako stoprocentní sympaťák. Mě byla hodně sympatická postava Amy Ryan, matka od rodiny, která se snažila celou problémovou situaci která ve filmu vznikla, nějakým způsobem uklidnit. Navíc snímek neoplýval klasickým filmovým klišé, a v podstatě film dopadl dobře, ale ne tím přeslazeným způsobem. A i když se jednalo o drama, byli tam i komické prvky. Zase si tam člověk našel špetku té opravdovosti a lidskosti, a film měl mnoho emocí, ale zároveň to nepřeháněl. Myslím že dost slušný snímek. ()

Dovlatovka 

všechny recenze uživatele

pěkné je, že nejde o fotbal, baseball nebo hokej...ale řecko-římský zápas. Bohužel přehnaná snaha o průměrnost a uhlazenost. Otázky položené filmem (vztah k matce-feťačce, vydělávání na starých lidech) jsou totiž až příliš složité na tak jednoduchý přístup a příliš závažné na takovou pohodu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

No tenhle film mě hodně nudil. Příběh mě přišel ohraný a nezapůsobil na mě tak jak by měl. A navíc koukat jak se po sobě válí pobeďárovaný puber´táci v elasťákách, no to není fakt nic pro mě. Celkově 20% ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

win win je situace, ve který nemůžete prohrát, prostě opak sofiiny volby. hodnej, sympatickej strejda giamatti v takový americký hřebejkovštině, která si až na závěrečnou peripetii volně plyne, všechny charaktery jsou na sebe po venkovsku hodný, až musí přijet kyleova máma, aby trochu rozčeřila vodu příznivců homosexuálního sportu. škoda, že tam jako deus ex machina nesestoupil sám veliký jon bon jovi. ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Třetí film Thomase McCarthyho a opět to nemá chybu. Tenhle člověk má život dokonale odpozorovanej, dokáže ho svébytně a přitom s puncem životního optimismu předat dál... jeho filmy zkrátka nejde nemilovat, jsou z rodu těch, které když při přepínání kanálů nacvaknete, už je dokoukáte, a to je to nejlepší možné hodnocení. ()

Hank 

všechny recenze uživatele

Sice nijak zvlášť objevná, ale jinak velmi dobře koukatelná a rozhodně nenudící porce klasické americké nezávislařiny. Paul Giamatti je opět naprosto neodolatelný a Bobby Cannavale v roli loosera Terry taky naprosto prototypově přesný:-) ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Tak po vší té šedi a hlušině, kterou jsem se teď probíral, byl pro mě snímek Win Win oním dlouho očekávaným probuzením do krásného slunečného dne. Ze začátku se zdálo, že by to mohlo být docela dobré, nakonec to ale bylo přímo vynikající! Pro mě opožděné překvapení roku 2011. Kromě skvělého scénáře je úžasný kolektivní výkon hereckého souboru a především McCarthyova režie, která ví, co chce a jak má dobrý film fungovat. A já vím, čí práci budu v budoucnu sledovat. 85 % ()

Kliq 

všechny recenze uživatele

Je to dráma ktorá je podaná takým spôsobom, ktorý nie je vôbec proti srsti. Nevyvoláva nechcený súcit ale práve naopak pobaví. Ale ako komediou by som to nenazval. Super soundtrack na konci od the National ()

Zed70 

všechny recenze uživatele

Tenhle film určitě uvidíme někdy na ČT2 v rámci "amerického nezávislého léta". Je to taková optimistická podívaná, i když to zpočátku na to nevypadá. Takové filmy mám mnohem raději než depresivní úchylárny jichž bývá ve Varech přehršel. V zásadě souhlasím se všemi komentáři se třemi a více hvězdami co tu jsou, jde jen o to jestli tyhle filmy máte rádi nebo ne. Já ano. ()

hihhou 

všechny recenze uživatele

Prijemny indie film na nedelni odpoledne s predvidatelnym dejem a pohodovym tempem, kde hlavni roli hraji rodinne vztahy a cesta k celkovemu usmireni vpravde typicke pro americkou filmovou tvorbu. [6,5/10] ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama s lehkým příjemným humorem, které si opravdu zaslouží chválu. Není třeba natáčet něco velkolepého, když tohle stačí a alespoň se nebudete na stejný snímek koukat 5krát. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Dráma o tom, ako sa dokážu v živote veci rýchlo zvrtnúť. Môj druhý McCarthyho film a musím povedať, že Nepozvaný hosť sa mi páčil viac. Film ťahali výborné herecké výkony počnúc Giamattim a končiac mladým Shafferom. Mňa zaujala Amy Ryan v úlohe matky. Potešila aj účasť Burta Younga, ktorého som už dlhšie nevidel hrať. Určite stojí za to tento film vidieť... 65% ()

saillor 

všechny recenze uživatele

Příjemný milý film s netradičním motivem zápasů, skvělý Paul Giamatti, osvěžení v převážně depresivní přehlídce karlovarské nabídky. Možná i proto film zaujal víc než by se stalo v kterémkoli jiném kontextu... ()

Reklama

Reklama