Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Očakával som športový film s niekoľkými témami v úzadí. Dostal som právnicko-sociálnu zlátaninu plnú vypočítavosti, ktorá sa časom zmenila na náklonnosť a samotná športová tematika bola viacmenej v úzadí. Ale napriek nenaplneným očakávaniam nemôžem povedať, že by to bolo nejako obzvlášť zlé. Práveže príbeh ako taký bol dosť zaujímavý a dramatizácia deju z toho spravila pozerateľný film, avšak s úplne očakávaným koncom. Zo všetkého najviac ma však zaujal Alex Shaffer, ktorý stvárnil Kyla v hlavnej úlohe (tento herec je aj v reále úspešným zápasníkom). Ale z celkového pohľadu taká priemerná dráma s miernymi prvkami komédie. ()

Kmotr 

všechny recenze uživatele

Film z Hollywoodské továrny na lidské a milé filmy, které dokáží unudit a uspat. Šablona byla střižená přesně podle pravítka, bez jediné odchylky, která by mě posadila do sedačky nebo roztáhla pusu od ucha k uchu. Film o morálním poklesu společnosti, ekonomické krizi a boji o vlastní místo na slunci v paměti příliš dlouho nezůstane. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

McCarthyho jednoznačne najdiváckejší film a pre mňa sklamanie 46.MFF KV. Na rozdiel od The Station agent a The Visitor, ktoré ho vďaka dokonalej symbióze silného príbehu a práce s hercami zaslúžene vystrelili na autorské výslnie, je chyba Win Win v príbehu podsúvajúcom modelové situácie tak typické pre americké rodinné filmy (a feel good movie), ktoré nemám rád. Herecky absolútne (Alex Shaffer je objav), pocitovo naopak absolútne neuspokojivé. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Win Win...co si pod filmem asi představit jiného, než fakt, že se bude točit kolem nějakého sportu. Tahle nezávislá americká produkce se ale pořád drží kolem nezávislého příběhu a vypráví to tak lidsky a přirozeně jak to jenom jde. Díky tomu všichni herci předvádí naprosto perfektní výkony, ve kterých se nejvíce zaskvěl právě Paul Giamatti, jeho praštěnej kámoš Bobby Cannavale nebo mladej a nadějenj Alex Shaffer. Bylo to super, nebudu říkat, že ne. Obyčejný příběh o obyčejných lidech vyprávěný naprosto přírozenou formou. Co víc si přát...Snad jen věřit v dobrý konec. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Tzv. „malý film o malých lidech“, typický americký indie posledních let, lidský, mírný, vřelý, přívětivý... Je až tak moc přívětivý, že je skoro černobílý, bez překvapení a bez zvratu... zapomenutelný. Možná proto tam jako Damoklův meč visel ve vzduchu ten smrtící úder v podobě latentního homosexuála; vůbec netuším, co za nevystřelenou pušku to mělo být. Přiznávám, že bych takovou idylu přál všem vyděděncům, mám rád šťastné filmy, které si nehrají na umění naturalismem za každou cenu. Ale nic se nemá přehánět. Lepší trojka a přihlédnuto k žánru (jinak bych šel výš). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama