Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Radek273 

všechny recenze uživatele

Burák si hraje na hasiče (1), kaskadéra (3), toreadora (3), pak je v Tokyu (2), vidí UFO "Bouráka" (3), stává se wrestlerem (3), rockerem (1), kosmonautem (1), detektivem (2), je přestavěný na akrobatické letadlo (4) a nakonec cestuje časem (0). A vše končí "..a ty si nevzpomínáš, Blesku?!" No, zkrátka hodně laciné! ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak, jelikož jsem fanouškem obou dvou dílů Aut, tak jsem si tenhle krátký film nemohl ujít. Některé povídky se mi líbily více a některé méně. Asi nejvíc se mi líbila poslední povídka a to burák v Tokiu a nejméně asi úplně první a to Burák kaskadérem. Jinak se mi líbil Blesk McQueen v podání Buráka. Vždycky tam hrál nějakého nešiku, až na poslední 2 příběhy. Jinak nechyběly dobré vtipy. Cars Toon je doopravdy dobrý filmeček a když jsem ho viděl po prvé tak jsem si ho po skončení pustil ještě jednou. 80% ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale to je asi tak všetko. Na rozdiel od "regulérnych" pixarovských kraťasov nemajú Materove dobrodružstvá žiadnu pridanú hodnotu. Prídu, pobavia (tu viac tam menej) a zase odídu. Ale moje chlapčisko sa od toho nevie odtrhnúť, tak pokiaľ bolo cieľom osloviť pätročných, potom im to sakra že vyšlo ;) ()

pitbull96 

všechny recenze uživatele

Z názoru grafiky se mi to moc líbí. Vyobrazení je totožné jako ve filmu, takže je vidět že do toho dávaj z PIXARU všechno. A toho si velmi vážím. Už tu taky byli ti, kteří na názvu filmu chtěli vybalit balík a natáčeli seriály. Ale problém vždy byl, že animace s porovnáním s filmem byla otřesná (Madagaskar, Kung fu panda). Ale zde se nemaj za co stydět, naštěstí pro diváky.... 3* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Devět různě krátkých grotesek, resp. povídaček o Burákově vpravdě bohaté minulosti (kaskadér, hasič/doktor, wrestler, toreador, ufolog, soukromé očko, metalista, astronaut, tuningový drifter). Samozřejmě jsou zacílené na dětské diváky, ale spoustu vtípků, detailů a žánrových parafrází ocení spíše ti dospělejší. Protože se princip nemění, je těch 35 minut najednou docela velká porce, lépe tedy konzumovat jednotlivě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama