Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder oslavila svůj filmový návrat Černou labutí a už je tu další kousek, ve kterém hraje a kde dostala konečně mnohem více prostoru. Samozřejmě si od dramatu odskočila k poněkud odlehčenějšímu žánru,tedy komedii s ohraným námětem, která nepřinesla vůbec nic nového pod sluncem a bohužel není ani vtipná, jak by se od výchozí situace mohlo očekávat. Jen v podstatě rozšiřuje to nepřeberné množství ostatních komedií a nepůsobí ani jednooký král mezi slepými. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se nám zde nějak rozšiřujou udoudané a nudné filmy, do kterých si přišlo hvězdně obsazení vyzvednout jen hromadu prachů. Po Cizinci, Fotři jsou lotři a Poznáš, až to přijde? totiž přichází otřesné Dilemma, které se k těmto nudným a zbytečným filmům může směle zařadit. Příběh filmu by vystačil možná na epizodu 40minutového seriálu, zde je však díky debilnímu chování postav natahován až do stopáže 2 (!!) hodin, přičemž člověk stihne usínat už po první půl hodině. Dialogy jsou nudné, humor žádný a hvězdné obsazení prachbídné a nevyužité. Rozhodně nejhorší film Rona Howarda, který timto ještě překonal nudnost Šifry mistra Leonarda a asi také nejhorší film všech herců (ano, i Channinga Tatuma) ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý film, dvě hodiny o ničem...no o přátelství - jo super......ale prostě téhle komedii chybý všechno co by komedie měla mít. Za celý ukrutně dlouhý dvě hodiny jsem se nezasmál. Tak trochu poslední dobou chybý na tohle téma nápad - no nejen na tohle. Na druhou stranu jsem nic od toho nečekal - nic jsem nedostal a doufám, že už to nikdy neuvidím. Bez nápadu! ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Skoro dvouhodinová cirkulace tří schémat: 1. Mezi dobrými přáteli nebo partnery se něco děje, ale oni si to nedokážou říct a řeknou si místo toho něco jiného. 2. Ronny se snaží chránit svého nejlepšího kamaráda a stane se mu u toho něco komického. 3. Sejde se víc lidí a stane se něco trapného nebo patetického. Přes tuto monotónnost to takové lítostivé krávě, jako jsem já, mohlo být sympatické. Bohužel se tam postupně nahromadila kupa vyložených chyb – nelogičností, přetažených scén a tak. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)
  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)

Reklama

Reklama