Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko s hvězdným hereckým obsazením a obstojným vizuálem. Příběh na daný žánr je poměrně obstojný, akorát mně osobně nesedlo, že všechny tři hvězdy jsou policisté, raději bych volil klasickou formu ( Dobrák, Villain, Polda), abych měl jasně přehled v tom komu fandit, komu přát smrt. Co se týká akce je velmi slušná, ikdyž se jí převážně dočkáme až ve druhé polovině. Fighty jsou jen tři, z níchž výrazně potěší především dva a to Tony vs Lundgren a Tony vs White a ano to je definitivně splněný fanouškovský sen a využitý potenciál na plné koule. Správně tvrdé, solidní technika, špičková kamera bez střihu, údery zapadají a bolí i diváka, preciznost a vysoká kadence úderů dělá tenhle duel velmi okouzlujícím byť žádný známější styl se zde nevyskytuje jede se klasicky po staru ( Lokty, kolena, pěsti, kopy) jediný Tony zde řádí se svými salty a vychytávky a to je radost sledovat. Z akce se můžete těšit ještě na slušnou naháněčku, která potěší i fanoušky parkouru a dvě krvavé přestřelky. Tempo šlape slušně i bez akce. Pětihvězdu si šetřím na SPL 2, kde uvidíme souboje známých Hongkongských hvězd. 80% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaký zakrslý thajský Jackie Chan skáče, kope a běhá, a dokonce div nenakope samotného Dolpha, jehož omylem pokládá za vraha. Jde o jednoduchou revenge historku s jedním typickým podrazákem a srbským zločincem v podání Rona Perlmana a jeho čtyř synů. Ti ale moc nevydrží, až na jednoho, občas se chovají jak hlupáci. Akční scény jsou slušně natočené, ale časem bez nápadu, na jedno brdo, a začnou nudit. Thajský černoch mi způsobil menší wtf. A samozřejmě hromady ostrostřelců, co se ne a ne trefit, Dolph dostane do nohy, do ruky a kudlou do břicha, ale přežije, a nakonec zde máme hák na možný druhý díl. Jinak téma se týká obchodu s bílým masem, thajskými holkami a děti pro sexuální úchyly. Není to úplně blbé, ale rovněž nijak nenadchne, a těch pár akčních scén je sice dobře natočeno, ale stále na jedno brdo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Obrovitý Dolph Lundgren stále nevyhodil agenta? Přitom jsme na tohohle starého vlka s obličejem jako nahrubo otesaným balvanem mohli vzpomínat v úplně jiném světle. Tentokrát je mu hlavním soupeřem Ron Perlman a jeho tragičtí čtyři synové, kteří s různými „úspěchy a přístupy“ obchodují s bílým masem. A Dolph jim krapet zkříží cesty, což odnese jeho hezká manželka a ještě hezčí dcera. Zbytek, který jsme viděli asi třiaosmdesátkrát někde jinde, diváka těžko překvapí. A ještě k tomu musíme nějak vecpat Tonyho Jaa, který se vedle starých páprdů musí držet trochu zpátky. Akce není zlá, ale střihač zřejmě v životě viděl možná tak čtyři akční filmy. Na druhou stranu podobná béčka občas stojí za zhlédnutí. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný akčňák, který jsem si z pohledu ženy prožila asi úplně jinak, než mužské osazenstvo. Říká se - to nejlepší na konec a mě ta scéna ve vlaku opravdu dostala, protože vidět malou dívenku jak hladí blonďákovu drsnou tvář a on jí to opětuje něžným pohledem se v takovýchto filmech vidí málokdy. Dolpha budu mít už napořád spojeného s mou srdeční záležitostí Brandonem a tak jsem i tady při sledování akčních scén nejednou zamáčkla nostalgickou slzu v oku a zavzpomínala na mé oblíbené VHS-kové časy......a hodnotím opět srdcem, takže Dolphíku, s radostí ti posílám svých pět hvězdiček. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|94%|Tak jsem se konečně dočkal. Rozhodně jsem očekával, že to bude dobré, ale že to bude až tak dobré a že dám plný počet hvězd, to jsem netušil. Už si nevzpomínám, že bych dal nějakému současnému béčku 5 hvězdic. Možná tak druhý Ninja s Adkinsnem. Po nějaké době tu máme Dolpha Lundgrena v kladné roli (pokud nepočítám Expendables) a k tomu ho tu vidíme v sakra dobré formě. Příběh je prostý, jednoduchý – ale o to vůbec nejde. Důležité je, že plně funguje a nemá žádnou chybičku. Ke konci tu máme jedno menší překvapení (já ho neuhodl). Co se týče akce. Máme tu především plno skvělých a naprosto bezchybných soubojů – na béčkové poměry jsou výborně natočeny. Dolph Lundgren tu má skvělý souboj s Tony Jaa. Takže to byla skutečně radost to sledovat. Lundgren má dobrou roli. Po tragické události, kdy mu zemřou jeho nejbližší, se jeho postava zdrsní a bude nekompromisně postupovat, aby se pomstil. Scéna kdy vstoupí do místnosti a vystřílí protivníky, to jsem zůstal koukat. Tony Jaa má hodně soubojů, mají slušnou choreografii, pěkné kousky předvádí, takže není co dodávat. Herecky na tom je tak akorát, takže nejsem jeden z těch, co na něj nadávají ohledně jeho herectví. Lundgren mě pochopitelně po herecké stránce bavil víc. Ostatní herci jsou též v pohodě. Celkem známé tváře. Michael Jai White se zde předvede především skvělým soubojem proti Tonymu Jaa. Byl to delší souboj než Jaa vs Lundgren. Takže opět velký důvd k jásání. Nějaké ty přestřelky tu také máme a i nějaký výbuch – opět jsem byl potěšen, jak to bylo dobře natočeno. Někteří uživatelé si stěžují, že to mohlo mít větší rozpočet. Já to ale nechápu. Natočené to na béčkové poměry bylo víc než zdařile. Hlavní záporák Ron Perlman. Takže, jeho až tak moc nemusím. Ale zde mi sedl. Zahrál to dobře, jsem rád, že se moc nepředvedl. Ve filmech kde ho znám, tak tam ze sebe dělá spíš debila, ale je to můj názor. Peter Weller tu má dobrou roli, podle toho jí i standartně hraje, ale nemá tu moc prostoru, takže bych se bez něho i obešel. No, co k tomu dál psát ? Film má mnoho kladů. Třeba i hudba je vydařená. Má základní hudební motiv, který se několikrát opakuje. Příjemné prostředí to má, rychlý spád atd. Scéna kdy Lundgren vidí zkrvavenou manželku a jak dostává na prdel, skoro umírá, to bylo natočeno dost reálně. Nebo další skvělý moment, kdy si Dolph strhává v obvazy a zdrhá z nemocnice. Mohl bych pokračovat do nekonečna. A co mi vlastně chybělo ? Dá se říci, že snad nic. Jen to mohlo být tak o půl hodky delší. Ještě by se z toho něco málo dalo vytřískat. Ale to je detail. NAPROSTÁ SPOKOJENOST. Kéž by ještě podobný film Dolph natočil. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno