Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Začnu plusy. Ron Perlman, Michael Jai White. RP je výborný záporák, kterému je všechno jedno a po něm potopa. Jediné na čem mu záleží jsou jeho prachy a rodina. MJW zde předvede asi nejlepší bitky a je vidět, že to tomu chlápkovi furt jde. Co už ale na mě tolik nefungovalo, je to, že Dolph i když se snaží, nedokáže to co v Ex. Tam je schopný si ukrást veškeré scény, ve kterých se objeví pro sebe. Zde se mu to prostě nedaří. Tony Jaa se výborně pere a při bitkách baví. Jenže charismatu se mu bohužel nedostává. Kolem a kolem se prostě oba snaží, ale já jsem z nich u vytržení nebyl. Každopádně film jako celek je zdařilá akční jízda a ty pro který je dělaný pobaví. 72 procent ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obchod s bílým masem je věčné a vděčné téma.Teda myslím pro filmaře.Normálně bych tomu dal 3 hvězdy ,ale v rámci Lundgrenovi filmografie dávám za 4.Rozhodně je to jeden z jeho lepších filmů.Hodně k tomu přispívá Tony Jaa.Za scénářem nehledejte nic světobornýho,ale to už tak bývá u akčních filmů.Fandům Dolpha Lundgrena a fandům akčních filmů můžu doporučit,ale za sebe říkám,že jsem čekal víc. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od okamžiku, kdy Dolph odmítne počkat na ranní vizitu, se revenge historka o zavírání prodejny s bílým masem jakž takž rozjede, nicméně bitka v obilné sýpce je jejím předčasným vrcholem, střih je absolutně tragický (obzvláště matouce působí mezi scénami) a Tony Jaa, rozbíjející loktíčkem držky o několik hlav větších vazounů, by měl mezi fighty tu svou raději držet a nehrát si na Oliviera. Zúčtování v malé Kambodži se nekonalo, takže jméno režiséra není jediná věc, co si ohledně Skin Trade brzy nebudu pamatovat.. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Lundgren předvedl , že je stále ve skvělé formě. Film je točený ve stylu 80. let a o když je v něm plno klišé, nelogičností a přehmatů, je na co koukat. Tony Jaa předvádí své bojové umění a kaskadérské kousky, skvělý záporák Ron Perlman, dost překvapivé béčko. Vypněte mozek a užívejte si skvělé bojové scény, jinak to nejde. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

No ty píčo! A protože toto zvolání ani zdaleka nedemonstruje intenzitu mého zděšení, přidám ještě pár zmatečných jinotajů a trochu vzteklého blábolení, aby to bylo co nejvíce autentické - vuáááá, grrrr, kurva kurva, dzzzzzz, mrdat! Mrdat mámu, mrdat tátu, mrdat psa! Ffffffffff. Kvak kvak. Takže... Jeden by snad řekl, že když se nám tu sešla etablovaná sorta těch nejvýznamnějších absolventů katedry filmové vědy s neocenitelnou vytříbeností filmového vkusu a všeobecným rozhledem natolik širokým, že by se dal vyvažovat žitem, tak že jejich biblicky významné komentáře budou zásadním, erudovaným a vůdčím růžencem pro nás nedostudovanou debilní lůzu jen se dvěma vysokými školami. A vono hovno, pyčo vole! Jak si teď mám, kurva, vážit pana Mojmíra, toho kultivovaného smrkače omítky a jedlé sody, nebo snad mistra Wáci, který sice nerozlišuje s/z, mě/mně, nebo dobrý/špatný, páč základku přerušil hned první den někdy mezi přezouváním bačkůrek, když ho šestiletí spolužáci v šatně umlátili chlebem s paštikou v sáčku, ale jinak nedoceněného národního polyhistora a vášnivého milovníka špatných béčkových sraček? A což teprve, až to sem se svým egomaniakálním proslovem přijde zaplavit věhlasný Čuk, též náčelník Malé Péro přezdívaný, kterej tolik vzrušení naposledy zažil loni na dovolené v Tescu, když si směl sáhnout na odstředivý odšťavňovač? No jsem nebývale konsternován tímto selháním a myslím, že to tady brzy zabalím! Když to tady můžou kurvit i samotní arbitři dobrého vkusu a veřejní činitelé správných rozhodnutí, pak už opravdu nevím, co bych tady pohledával zrovna já, obyčejný kluk prostého dělnického lidu se zbytkem rýžového nákypu za umaštěným nehtem. Jinak je to strašně super béčko, samozřejmě, jsou tam bitky a tak, takže jsem si u toho vzrušením poslintal levou bradavku, prostě borečkovi unesou cérendu, že jo, až do jihozápadního Thajska, což je země, o které toho víte tak málo, že jste si ani neuvědomili, že je ve skutečnosti jihovýchodní, a von pak jde a všecko to tam vyšolichá, uáááá, prostě sekec mazec, fakt hustý, bro! A ještě bych rád citoval tu smažku pode mnou - Lundgren je OBROVSKEJ !!! - tak tak, souhlas, takovýho čuráka jsem fakt jaktěživ neviděl! ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama