Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Film sice spadá do naprostého průměru, nicméně to pro mě bylo poměrně slušné překvapení. Krásná ukázka, že na film který se dá dívat nejsou třeba miliony. V tomto případě pět herců, dva vraky aut, pole a stará barabizna. Žádné efekty. Slušně natočené, dokonce jsem se jednou lekl a to už se mi hodně dlouho nestalo. Vraždící strašáci do pole už tu byli, nicméně má příběh jistou část příběhové originality. No jednorázová spokojenost po všech stránkách. 60% ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Abnormálně obrovská sračka s neexistujícím příběhem a tragickou atmosférou... Mladí a krásní “náhodou “ havarují u kukuřičného pole starých a ošklivých, poté zmateně pobíhají po kukuřičném poli sem a tam, nechají se pořezat a ušijí si masku, aby mohli vraždit dál... bez logiky a nějakého takového šmrncu. Jediná hvězda je za pěkně ušité masky, jinak stupidita. ()

Vessper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Horory dnešní doby většinou nemusím, ale tenhle kousek se "povedl". Kdyby ale hlavní hrdinové nebyli (jako vždy) vypatlané mozky, příběh by byl méně předvídatelný a prostředí bylo originálnější, tak to mohlo být daleko lepší. Rozhodně stojí za shlédnutí a i toho strachu se někteří celkem dočkáte. 2,5* ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roce 1978 v Americe, když Stephen King napsal povídku Kukuřičné děti. Myslím, že tímto zcela přepsal pohled spousty lidí na, do té doby zcela obyčejná, kukuřičná pole. Tehdy mistrovsky ukázal, že i mezi kukuřicí se může nacházet velké zlo a síla toho "kdo chodí po brázdách..." Tolik k významu kukuřice:) Zhruba hned v úvodu tohoto filmu jsem si uvědomila, jak zbožňuju americké horory a ty jejich opuštěné, polorozpadlé, strach a podivný pocit vzbuzující domy s děsivou historií, nacházející se osamocené uprostřed lesů, polí či v tomto případě, kukuřičném poli. Filmem Husk jsem velmi potěšena a řadím ho mezi ty vydařenější průměrné horory poslední doby. Snad jediné, co mi zde trochu pochybělo, je větší rozvedení rodinného zázemí otce a jeho synů, alespoň menší objasnění důvodů onoho "krvavého" počínání. To je sice v pár flashbacích docela vyjasněno, ale jedná se spíše jen o krátkou "ukázku", než o důkladně propracovanou "rodinnou historii." A i to málo zde, není tak úplně domyšlené. Kdyby se film trochu více soustředil i na tuto linii, ději by to možná jen prospělo. Ostatní diváci byli třeba i takto spokojeni, ale já bych se ráda dozvěděla více:) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama