Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Snímka ktorá sa počas takmer celej dĺžky snaží napodobniť atmosféru Kubrickovho Shining . Mne to veľmi vadilo. Hlava rodiny ktorá pomaly stráca zdravý rozum a stáva sa násilným. V prvej polovici filmu však jeho správanie nemalo zmysel logika by sa v tom hľadala márne. Ten kto nevidel film Osvietenie však už tušil čo bude nasledovať. Tento film nie je odpad až tak by som ho nezatracoval. Má pár svetlých a strašidelných momentov ktoré mohli byť lepšie ale neurazili. Film zabíja hlavne nezmyselná zápletka. Farmár jednoducho nemôže žiť s takej malej pôdy... kúpiť si takú farmu a nažívať hoci v dlhoch. S tých pár akrov ktoré ukazujú v snímke nie ! !!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!! Trocha tajomný film sa v posledných minútach premení na bohapustí slasher kde zabíja strašiak klišé toho najhrubšieho zrna !!!!!!!!!!!!!KONIEC SPOILERU!!!!!!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bratov Pangovcov z roku 2007 sa mi svojho času dosť páčila. Dobrí herci, dobrá atmosféra a perfektné prostredie odohrávania – rozľahlá farma uprostred polí. Ja som bol spokojný a nebyť poslabšieho scenára, šiel by som asi na 80%. Dvojka nemá s jednotkou v podstate nič spoločné a ide o mix Kukuričných detí, Jeepers Creepers a Osvietenia. Občas sa objaví náznak atmosféry a prostredie farmy uprostred polí (tentoraz kukuričných) nie je zlé, ale proste je to klasické béčko určené rovno na video. Najviac zo všetkých sa snaží Norman Reedus a už ani on sa moc nesnaží :-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem velkým příznivcem a fanouškem prvního dílu, takže jsem od jeho pokračování očekával mnohem víc. Je však nutno podotknout, že slovo pokračování se musí uvádět v uvozovkách, protože s původním filmem nemá skoro nic společného. Je to jen velmi slabý odvar hororového žánru, který už vidět znovu asi nechci. Svým způsobem tady vlastně ani nic hororového k vidění není, tedy až na ten finální souboj se strašákem. Herecké výkony byly zhruba na průměrné úrovni, ale kvůli velmi slabému scénáři a atmosféře z nich ani nemohli vytěžit víc. Za strašáka a pár světlých chvilek dám 35%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Strašák byl dost hnusnej (v tom dobrém slova smyslu), ale to bylo asi tak všechno. Jinak prostě hodně podprůměrná klasika, plná všech možných klišé, která má s domem slunečnic společný snad jen ten název. Spíše to vypadalo jako další, zhruba patnácté, pokračování Children of the Corn. Zhruba od půlky jsem se zabýval jedinou myšlenkou – to se opravdu někomu do tohohle chce cpát peníze? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak špatné, jak je to tu hodnoceno. Pro mě solidní 3* za poměrně dobrou atmosféru a pohodový děj. I ta myšlenka kdy strašák chrání farmáře před vším ostatním je poměrně dobrá a zajímavá. Pár lekaček se taky povedlo a tři krásné herečky velmi potěšily. Co mě ale dokázalo slušně rozhodit a naštvat, byl ten trapný konec, kdy strašák víte co... 50% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama