Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Průměrná vyvražďovačka v kukuřici. Hlavním problémem je scénář, režie je celkem obstojná. Film má plno nesmyslných pasáží, které nedávají smysl (například úplný konec). Vyvražďovačky pro teenagery mám rád ale musí mít něco, co předešlé neměly. Tento film nepředvedl nic super originálního, příběh bych dokázal napsat sám a to je špatná známka. Jednohubka, ke které se už nevrátíte. 60% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(81/2012, DVDRip) / Konečne nejaké to pozitívne prekvapenie z nezávislých hororových vôd, lebo žáner nám pomaličky upadá. Na Husk-u je vidieť dve veci: talent a nadšenie. Najlepšie na celom kúsku je ale spojenie skvelého protredia kukuričného poľa a parádneho Scarecrowa, ktorý behá po poli ako zbesilý, človek nikdy nevie odkiaľ číha. Samozrejme postavy sú tupé ako sa na daný žáner patrí. Pre fanúšikov hororov podľa mňa povinnosť. Nie že by to celé bolo až také geniálne, ale nakoniec na tom ani netrváme :) (8/10) ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda řeknu vám, tohle bylo jedno velké překvapení. Rating má 55% a já fakt nechápu tak nízké hodnocení. Mělo to grády, super lekačky, povedenou hororovou atmosféru, žádná hluchá nudná místa a film "jde na věc" hned od začátku. Žadný zdlouhavý rozjezd. A stopáž byla taky v pořádku, dokonce bych uvítal delší. Opravdu jsem byl mile překvapen. Nestydím se za 4 hvězdičky a dávám 75%. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Z nekonečných kukuřičných lánů se dá pro žánr horor tolik čerpat. A když se přidá něco navíc: kurzy šití (nejsou k zahození, občas je potřeba si něco spíchnout), bobřík odvahy (nikdy nevíte, do jaké lapálie se dostanete a trocha toho zdravého sebevědomí nezaškodí), nastartovat auto bez klíčů (není úplně nutné, ale je dobré to vědět), rychlost a taktika úniku (ne vždy se povede, když je nepřítel rychlejší a má výhodu ve znalosti běžecké trati a schopnosti boje v nepřehledném terénu). Potom je jedno, že jste mladí, chytří a kurážní, je vám to nakonec stejně prd platné. Proto jsem u Husku nic zbytečně neřešila a viditelné chyby v chování jedinců taktně přehlížela. Prostě jsem se bavila! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt vysvětlujících šachů, vůbec bych nevěděl jak to teda vlastně se Strašáky je. Postavy jsou sice na facku, zvláště pak Brian. Ale na druhou stranu má Husk ke konci strhující tempo a hlavně docela příjemný nápad se slušnou atmosférou. Těchto několik věcí mi pohodlně stačí k dobrému hororovému zážitku. PS: Lány kukuřice pro mě nabraly zcela nový rozměr. 40% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama