Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 2
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (481)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jako vždy jsem si před spustěním filmu připravil jídlo. Znáte to, takové to dobré papání. Ano, přiznám se, já jsem u Human Centipede II jedl. Asi 50 minut sledujeme oplzlého tlusťocha, který pracuje jako hlídač v garáži. Tam také připravuje svůj plán, vytvořit z 12 lidí lidskou stonožku. Vidíme jeho život, jeho krásný vztah s matkou :-) , jeho hnusné, odpudivé tlusté tělo. (Začínám držet dietu!) Pak 30 minut koukáme na nářky obětí. Slizoun ale není doktor a tak spojuje těla amatérsky. Co říct závěrem? Není to horror, ale zvrhlé fekální choutky vrhnuté na černobílé filmové plátno. A všude kolem hnusná špína a fekální sračky! Ztotožňuji se s hodnocením v ostatních zemí, kde má film nanejvýš 40%. Já to tvrdím celou dobu, že náš národ není normální. ()

Sysel_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jednička byl film o zvráceném chirurgovi a bizarním utrpení obětí, dvojka je samoúčelnost od začátku do konce. Jsou tu nechutnosti od začátku do konce, bez jakéhokoli řádu či smyslu - jen, aby tam byly. Čím víc krve, čím víc nitrožilního laxativa (to existuje?), tím víc magnum, že? *SPOILER* Když pominu to nejdebilnější možný řešení nesmyslnosti filmu, aneb možné vysvětlení "... tak, a tohle všechno se nestalo a koukali jste na výmysl", tak finální pomsta tím, že tlusťochovi narvu do zadku trychtýř s masožravou stonožkou, on sice vyjekne - ale už nic? No páni. Ještě mu mohli zajít koupit nové číslo Reflexu, aby zažil peklo, až ji bude na záchodě po filmu vypuzovat. A nechám na čtenářích, jestli ten plátek bude číst a použije jinak, ale skoro bych tušil, že se v něm o tomhle filmu objeví článek... A to, že mrtvá žena vstane, vyběhne, porodí či potratí a pak odjede a už o ní neslyšíme? Panečku, to je děj ;) ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Nechutnost, nechutnost a nechutnost. Jako těšil sem se na tenhle film hodně, ale po zhlédnutí jsem si uvědomil, že na tohle se může těšit fakt jenom zvrácenej psychouš. Ale teď k filmu. Není potřeba čekat na titulky, celý film má asi 10 vět. Zároveň si nejsem úplně jistý, jestli bylo černobíle provedení výhrou. Asi si teď klepete na čelo, ale mě tam prostě ty barvičky chyběly. Co bych chtěl pochválit a za co dávám 2 hvězdičky? Laurence R. Harvey = tahleta kreatura předvedla v podstatě one man show úplně oskarových rozměrů (pokud není skutečně blázen). Druhou hvězdičku bych chtěl dát za pár nových exploitačních nápadů. Celkově však musím říct, že jsem zklamán. Ty díry v logičnosti jsou zde obrovský jak Macocha (nejvíc do očí bijící je to, jak dokázal sám hejbat i s metrákovým chlapem). Těch kravin je tam ale mnohem, mnohem víc. Co mě zklamalo, byl příběh. Ehm příběh, no on tam žádný příběh totiž není a já jsem doufal, že Six přece jenom s něčím přijde. Bohužel se ale zaměřil jen a pouze na samoúčelnou nechutnost bez jakékoli gradace, což byl od něj hodně špatný krok. Svým způsobem je Human Centipede II revolučním snímkem, do některých zemích bude asi i zakázána distribuce, nicméně já radši brutalitu, ve které je cítit napětí a emoce, jako bylo např. v Srpskim filmu. Tady je to jen a jen o hovnech. Bohužel :-( ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý, debilní, zoufalý a obscénní. Tom Six bude na 100% úchylný prase a divím se, že tyhle jeho humusy někdo vydá a dá do oběhu jako “film“. Je to prasácká analýza mozku jednoho nechutnýho dobytka. Podobný snímky si na černých trzích zřejmě podsouvají pod pultem různí koprofilové aj. úchylové. Je nutné onu mimo jiné, úchylnou obscénní rozkoš z výkalů (Koprolagnie) ukazovat světu v něčem, co nazýváme Horor? Tohle není horor, ani thriller, je to vulgární, úchylná prasárna, která nemá v kinech, na DVD, blu-ray aj. co dělat. Pokud má někdo potřebu tyhle filmy sledovat, tak je tak jako tak ztracená existence a musí v něm dřímat něco stejně perverzního. Být tu možnost zařazení režiséra mezi neoblíbené nebo jiná volba jeho označení, jako nežádoucího, už by tam byl s plnou parádou (i když...nazývat takového člověka režisérem, je výsměch do tváře všem, kdo se režií zabývají a živí). Rozhodně jedna z nejhorších věcí, kterou jsem v životě viděl (ono viděl... jen těžko jsem dal tak 50 minut a zbytek po skocích přejel, abych o tom s klidným svědomím mohl něco napsat). Tom Six = Už nikdy víc! = odpad! Rozhodně nedoporučuju žádnému normálnímu člověku. Nahaté ženy a dokonce i ty těhotné (pokud máte tu potřebu) můžete vidět v pornu nebo jiných ne tak perverzních filmech a hnusnýho, oplzlýho tlusťocha snad nechce vidět nikdo…První díl jsem neviděl a ani to nehodlám napravit. Pro představu slouží těch pár momentů, které jsou z prvního dílu vidět ve dvojce a to už je až dost. Podobný hnusy by měly skončit tam kde začaly a to v hlavě takových existencí, jako je Tom Six! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jestliže první díl znamenal pouze nevinné seznamovací rande s lehce svérázným partnerem, dvojku bych nazval učiněným smilstvem s nejodpornějším sexuálním deviantem, jakého si lze představit. A jestliže jednička - komorně pojatá, psychologicky věrohodná a emocionálně poměrně našlapaná - ve mně vzbudila dojem, že Tom Six umí točit příběhy, dvojka toto přesvědčení přesvědčivě rozprášila. Druhá Lidská stonožka je pravda skvěle atmosférická, svým prostředím i hlavními postavami optimálně morbidní i ve scénách oproštěných od fyzického násilí, a může se pochlubit nesmírně realistickým psychopatem, jehož každodenní život by sám o sobě vydal na pěkných pár hororů s různými náměty, avšak všechny nadějné motivy splývají do podoby prvoplánových a bezmyšlenkovitých jatek natolik nechutného a přehnaného rázu, že jedinou skutečnou emocí postupně zůstane jen naprosté zhnusení nikoli nad činy hlavního "hrdiny" (což bylo jednoznačně účelem), nýbrž nad činy pana režiséra, který má tu drzost nám, civilizovaným lidem, servírovat takhle lacinou a bezohlednou prasárnu. Kromě toho, že je film nanejvýš hnusný, je také nepředstavitelně nesmyslný co se logiky příběhu týče - tolik nedostatků a logických chyb si prostě nemůže dovolit ani snímek, který je primárně postavený na brutalitě, a nic na tom nemění ani Sixova legrační snaha obohatit vyprávění ušlechtilou pointou odsouvající tyto nedostatky krkolomně do autu. Dokoukal jsem to z čisté zvědavosti, kam až byli tvůrci ve své obrazové otevřenosti ochotni zajít, a mohu upřímně říci, že zašli tak daleko, aby se film mohl zakázat. Tohle totiž opravdu není normální... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 8. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film bol vo Veľkej Británii zakázaný ešte pred svojou premiérou, a to paradoxne i napriek tomu, že sa Briti podieľali na prvom diele. Zakázaný bol takisto v Nemecku, Malajzii a na Novom Zélande. (StrYke)
  • Podle doktora Phillipa Coakleye samotný herec Laurence R. Harvey vypadá divně. Centrální obezita, vypoulené oči, ten tvar obličeje... vypadá, že má nějakou chorobu. Exoftalmus, vypoulené oči, je dost častý u některých nemocí. Měsíční tvář, malý vzrůst... možná má Cushingův syndrom. [Zdroj: vice.com] (pornogrind)

Reklama

Reklama